pokaslala som to

jankaaa

milan baby maju pravdu, fakt, mne tiez pomohli:-) z tejto diskusii mam na mysli hlavne vitanu. tak sa zamysli nad tym co ti pisu, nemyslim to v zlom

vitana1

presne toto som od teba cakala milan!!!! nezaprel si sa!!! si agresivny chlap!!! najprv, jasne pohoda, potom zasa vybuchne a napise take chuuuuujoviny ako teraz. chvalabohu, ze ta ex nechala, ty by si ju psychicky utyral!!! blaaazon

MilanM3M

A ked tu padlo nieco konstruktivne, tak od ludi, ktori vedia, ktori su to... A aj ti ma aj pokritizovali, ale aj poradili... Toto je pomoc na tomto fore, nie to nadavanie...

MilanM3M

Ake konstruktivne rady tu padli, prosim Ta?
- Ze som chory? To je rada?
- Ze sa mam liecit? To je rada? Nikto iny to asi potrebuje viac nez ja..
- Ze mam na nu zabudnut? To je rada?
- Ze jej nemam volat? - Nevolam!
- Ze prispievam do fora? - Aj ona, aj vy my vsetci prispievame..
---
Ja viem dobre, co mam robit a poradit si dam, tak ako napr. madem nas vystihla na 100%, to su ludia, ktori vedia aj konstruktivne a objektivne pomoct, nie len kritizovat. Viem prijat aj kritiku, ale stale do nekonecna to nejde... Co tym poriesis, ze ma budes stale len kritizovat? Nic.
A ked Ty si napisala, ze Ty si mozes pisat co chces, tak ano, je to pravda, ale aj my mozme ostatni, ci snad nie?

vitana1

hehe, takze niesom sama, co si mysli, ze si chory milan :)
paradajka: mozno by sa ti oplatilo pohrabat sa tu trosku a najst prispevok od istej "psychologicky" :)
cauko

paradajka

Naco teda pises do fora,ked sa nehodlas riadit radami ludi? Vacsina tu mina svoju energiu na to, aby ti otvorila oci a ty si nimi prave v priamom prenose pohrdol???
Odbornu pomoc jednoducho potrebujes, aby si zastavil vcas upadok tvojej agresivnej povahy. Si chory.

vitana

Milan, to ze si vylievas svoje srdiecko je v pohode, kazdy z nas to tu robi... ale predtym si napisal, ze nebudes citovo vydierat a predsa to robis! Viem, ze si to neuvedomujes a pre teba je tvoje spravanie normalne. Pochop vsak, ze kolko ludi, tolko chuti. Ludia ti tu pisu svoje nazory, nemusis kazdy jeden okomentovat a samozrejme dodavat, ze si s nou chodil 6 rokov, poznas ju najlepsie a ako ju velmi milujes. Uz to tu ide na nervy, predpokladam, ze aj tvojej EX a a je to tvoja EX aj keby si sa poskladal !!!
Vypisujes tu neskutocne dlhe romany, ale zacinam mat pocit, ze uz stracas prehlad co pises. Mne si napisal, ze nemam porovnavat :) preco nie? je to moja vec :) ja si budem pisat co chcem, ako kazdy kto tu prispieva, tak to konecne pochop a prestan utocit. V skutocnosti skryvas len strach, lebo nevies byt sam. Robis zo seba chudatko a to ti robi dobre. A ozaj keby si nebol "zly" tak ona o tom nenapise ani slovo, ani by ju to nenapadlo, porozmyslaj nad tym. Milan si velmi tazka povaha, ale aj napriek tomu, ze si mi nesadol,ti skutocne prajem aby si sa z toho dostal. Cim skor, tym lepsie pre vas oboch.

MilanM3M

rodrigez, este dodam, ze nie, nehnevam sa, nemas sa preco ospravedlnovat, je to Tvoj nazor.
a paradajka, z tej vety, ktoru si napisala, ze "..snazi sa chlapec co-to zakryt.." je mi do smiechu. Lebo len ja viem, ze ako ju MILUJEM! a nema co zakryvat, to co pisem, tak to aj citim a miloval som ju aj pocas celych tych 6 rokov! Ona to VIE! Ahoj.