Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Jasne , on je to najlepšie v mojom živote, drží ma nad vodou, lebo by som to už psychicky nevydržala- mne sa v poslednej dobe nič nedarí, dnes som pokašľala písomku na ktorú som sa učila celý víkend...
Mám chuť rezignovať, no moje rozumnejšie ja vraví vydž, tak ho musím počúvať :D
jeeeeeeej,ahoj sisi:-) Dnes som nestihla majla napisat, bo som do 6tej v skole bola a tiez som konecne dorazila bakalarku, som zvedava co na to povoe skolitel:-)Leen dufam, ze neda prerobit nic, ale napisem vam zajtra, mala som dobry vikendik, ved viac napisem v maiiiiiiil. A ty ako? ?? Priatel poslucha?
Ahojte,
Co je to nove? Aky ste mali den?
Milan, ja ti držím palce a som uprimne presvedcena, ze si sa polepsil .
:D :D :D
ja sa len smejeeem. vitanka, v pohodicke. aj keby si to bola ty.
Diky vitana, ahoj.
A zavitat tu mozes kedykolvek, nemusis sa lucit ;)
Budem rad, hoc povies sem-tam aj kritiku, ak je konstruktivna ako od madem, tak pohoda.. A raz za cas aj mile slovko mozes, ak sa uda.. :)
Cauko.
ha ha, no to si pekne napisal :)
uz ta nebudem provokovat, sa mi zda ze som to uz raz napisala :) ale nevadi :)
S mojim byvalym je to moj problem, ja viem, ze za to nemozes....fu este ze sme taki rozumni ludia :) No tak nic, toto je moj posledny (dufam) prispevok k tejto teme. Bude to lepsie pre vas, a hadam aj pre mna :) musim raz skoncit s tou nocnou morou :(
Drzte sa, Milan a aj ex, nech to dopadne akokolvek. Caute
vitana, ja v nom tiez vidim svojho byvaleho, nahoda co? Ale ten moj byvaly bol ovela ovela horsi a navyse psychopat a viem aspon posudit co je chore a co nie:-) Nepaci sa mi sice co urobil ex, ale je to jeho svedomie, teraz ho to tazi, moze si za to sam a teraz sa vlastnou vinou aj trapi. Mylsim, ze to je dost aby si to zlizol, co si navaril. No ale som rada, ze sa uz nikto neuraza:-)))
Dakujem vitana. Teraz by som si na Tvojich slovach mohol "prihrievat polievocku", takze preto radsej nebudem hovorit nic, aby som "nevyuzival" Tvoje slova. Poviem len: DAKUJEM!
Dakujem madem. Zase si to napisala presne, pravdivo a pritom kludne, bez urazok. Toto beriem vsetkymi 10mi.
A neboj sa, kritiku prijimam. Z kazdej strany je jej dost. Snazim sa a budem a tito tipkovia ma nerozhadzu ani nevyprovokuju. Ja som si nieco predsavzal a to aj dodrzim a ich mi je iba luto. Vdaka. Ty aj ked upozornis na chyby, tak aj pomozes. To si cenim.
tinka_26 a mademoiselle, krasne, tak z vasich prispevkov srsi inteligencia a empatia...na rozdiel od takzvanych "poradkyn"...