Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Gratulujem!
No vidis, to drzanie palcov malo svoj zmysel.. :-)
Laska zvitazila...
Dufam, ze aj ja sa dozijem podobneho momentu..
Tak prajem pekny vecer s happy end-om..
to je SUPER ZNAMENIE: Nechaj ho tak!!! Neopovaz sa mu pisat, ci volat!!!!!!!! Len mu napis taku malu sms, ze: Velmi ta lubim. A nic ine, len kratku, nic otravne a zbytocne dlhe. drzim palce. :-))))))
tak a teraz mu vyskusaj dat pokoj aspon do vecera, nie ze mu hned zacnes davat sms otazky co si mas o tom myslet a preco ti neodpovedal... ak ste spolu uz sedem rokov, tak typujem, ze uz nie si mala, tak sa tak ani nechovaj
no ked uz volal, tak uz len vyckaj, o com sa s tebou porozprava. Nepredbiehaj udalosti a zachovaj chladnu hlavu.
Sisi, preco mu stale vyvolavas? Ved si hovorila, ze vyckas a budes mat trpezlivost. Tymto to zbytocne kazis. Ked som v praci, tiez rusim svojho priatela, ked som v praci. Nie vzdy sa da pocas roboty s nim hovorit.
sisisi, naoza to neprehanaj, lebo ho donutis aby ti zavolal on sam a povedal nech ho prestanes otravovat, daj mu pre boha cas aspon jeden jediny den!
Babula netrapos a nevyvolavaj! Chces mu zacat liezt na nervy?!