Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Nicoho sa neboj. Vsetko dobre dopadne. A hlavne si ver. Na stranke wanda som si precitala, ze myslienky cloveka riadia zivot. Robia ho smutnym alebo veselym. To co si vsugerujeme, tak si to aj vyvolame. Pozitivne myslenie nas neznici. A nie dufat, ale treba verit. Drzim ti palce. Chlapi maju svoju naturu. Tak vydrz.
Len nie samovrazdu, prosim ta!!! Treba si vazit samu seba. Neponizovat sa vtieranim a placom. Teraz je problem v nom. Vyckaj a maj trpezlivost. Ako sa hovori : Trpezlivost ruze prinasa.
No hlavne sa musis sissi spamatat!!!! Co to mas za myslienky? Ziadny ale naozaj ziadny chlap za to nestoji!!! A uz vobec nie, aby si kvoli nemu spachala samovrazdu!!! Nevtieraj sa mu, ani nevyplakavaj mu, lebo je si tebou isty potom. Ja by som na tvojom mieste urobila divadlo, ze nech si nemysli ze je jediny. Naozaj neblbni, vchop sa a musis celit aj takymto skuskam. Su ovela horsie veci, nie takato banalita a ty si chciet vziat zivot??? To si az prilis na nom zavisla a to je chyba. Mala by si byt sama sebou, o tom to je.
to su cisti chlapi, niekedy nedokazu pochopit nas humor. Vychadzas dobre s jeho bratom ? Rozumies si s nim ? Ak ano, mozno tak v kutiku duse na neho ziarli ... co ja viem. Ked si sa mu ty ozyvala a on tebe nie, tak uz sa mu viac nevtieraj. Myslim, ze tych 7 rokov by taka somarina nerozdelila.. len to musi predychat podla mna.
a co tym vyriesis?