Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Drzim Ti vsetkych 10 prstov. Urcite sa ozve. Aj ja dufam.
Sisi, preco mu stale vyvolavas? Ved si hovorila, ze vyckas a budes mat trpezlivost. Tymto to zbytocne kazis. Ked som v praci, tiez rusim svojho priatela, ked som v praci. Nie vzdy sa da pocas roboty s nim hovorit.
Drzim Ti vsetkych 10 prstov. Urcite sa ozve. Aj ja dufam.
OK, dam Ti vediet.
Aj ked Ti to asi nepomoze, ale: Prajem Ti pekny den. Tiez budem mysliet aj na Vas. Ze nie sme sami ..v kasi..
Verme, ze PRAVA laska odpusti a zvitazi a da pocitit aj nasim polovickam, ze im chyba nase objatie..
Ahoj.
Dakukem sisisissi. Aj my sme boli velmi zalubeni. Mala ma velmi rada, citil som to, a viem to.Aj ja ju nadovsetko. Chcel som si ju vziat za manzelku. Ak toto malo byt ponaucenie, aby sme sa nerozisli po niekolkych rokoch manzelstva, tak ok a som vdacny. Niekto mi povie, ze sak si najdes inu a tak. Ja nechcem inu a nedokazem nemysliet na svoju priatelku ani sekundu. Poznas ten pocit. Proste milovanu osobu v srdci nevymenis za inu.. Ani mne sa neozvala od vcera. Ten pocit zufalstva poznam, je strasny. Ja si ho zasluzim, ale viem, ze som sa zmenil a tuzim po jej objati, po jej bozkoch, a uz viem, co mam robit, ako jej lasku opetovat a ako dennodenne vyznavat.
Sme na tom obaja podobne. Dufam, ze ten tvoj dostane rozum a sa vrati. Rovnako dufam, ze mojej priatelke sa srdce opet otvori a uvidi, ze kto ju tam caka a kto ju nekonecne a nadovsetko miluje.
Ahoj.
Sisi, zivot nie je len "o zalubeni". Casy sa menia, vznikaju problemy v praci a v rodine, treba ratat aj s takymi problemami. Musis sa naucit ich znasat, a byt pripravena aj na take skusky. Nie riesit hned len samovrazdou, ako si to hned rano spomenula. Byvaju aj horsie dni, ktore sa obratia aj na lepsie.