Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Diky vitana. Nevadi, nemam dovod sa na Teba hnevat. Aj ja dufam, ze to dobre dopadne..
V jednej veci vsak s Tebou nesuhlasim: Nie, pre mna je tato jedina a nenahraditelna. Tu dieru v srdci nezaplata ina nehrada..
Ked zazmurim oci, vidim ju. Vidim túru v Tatrach, vidim Bulharsko, vidim len tak obycajny den, ked sedime na gauci, pozerame telku, objimame sa, vidim vonavu sviecku, ktora hori pri posteli, vidim, ako sa hrame s detmi z rodiny, vidim... citim prazdno. Proste to tak ciiitim. Nic nehrajem. Urcite!
:-( Iba volam: PREPAAC.
ahoj Milan, prepac mi prosim, za moje reakcie..pripominas mi mojho byvaleho a to ma trosku vytocilo, vratili sa mi stare spomienky a snimi aj bolesti, ktore ten vztah prinasal. Obvinila som ta, ale ty vlastne za nic nemozes. Prezivas si teraz svoje tazke obdobie a potrebujes to dostat zo seba von. Kludne sem pis, to ja by som tu radsej pisat nemala. V kazdom pripade, este raz, mrzi ma to a dufam, ze vsetko dobre dopadne. A ked aj nedopadne, nezabudni, ze nieje jedina zena na svete a co boli, to preboli :)
Ahojte.
Vopred sa ospravedlnujem Tebe, vitana, ze pisem, aj ked som tu uz nechcel pisat nic. Spravne si pisala o slobodnej voli, ktoru mame vsetci. A diky aj za kritiku, aj ta musi byt..
Aj ja Ti prajem pekny den.
Ahoj sisisissi. Diky moc za vsetko, za povzdbudive slova aj za drzanie prstov. Dost mi to pomohlo a povzbudilo ma k tomu, ze nema vyznam sa predcasne vzdavat boja o tu, bez ktorej to uz nie je ono. Ten pocit, ked strati clovek milovanu osobu, asi pozna viacero z nas.. A ked ta osoba je nedaleko Vas, len sa pravom hneva, tak je nemozne nesnazit sa opet si ziskat jej lasku, ktora tam po 6 rokoch byt musi a ktora caka, ale caka mile spravanie a prejav lasky nie len teraz, ked citim samotu, ale stale, aj po rokoch. Budem verit a spravim pre to, co len bude v mojich silach, aby som to dokazal, lebo ju milujem nadovsetko. Poznas ten pocit.. Tak Ti este raz dakujem, tesim sa s Tebou z Vasho udobrenia vztahu a modlim sa, aby to dopadlo dobre aj u nas. Ak sa nieco zmeni, dam Ti hned vediet. Zatial je v praci do nedele, musim len cakat. Stale cakam, kazdy den, kazdy vecer.. Dnes ma narodeniny. Tuzim ju objat a povedat si, ako sme si hovorili 6 rokov: Milujem Ta NAVZDY!
Ahoj sisi.
nie nepoznam, ale tie jeho reci....mi niekoho veeeelmi pripominaju :)
Sisi, tak gratulujem :)
Mne len Milan trosku nesedi, to je vsetko :)
Vitana, moj problem je uz vyrieseny a ja tymto chcem iba povzbudzovat milana, kazdy si zasluzi sancu ak neurobil nieco strasne- nepodviedol a pod. Dufam, ze je uz v poriadku a tesim sa kedy si konecne precitam, ze je uz opat stastny so svojou priatelkou.
Milan, pozdravujem a drzim palce, ako si na tom?
sisi, moje ego je v poriadku a uz vobec nezatienuje realitu. takisto nemam problem s ospravedlnovanim sa :)
ako uz milan napisal,je to slobodne forum a ja si mozme napisat co chcem :)
tak vam prajem pekny den a vela uspechov v rieseni vasich problemov :)
Milan, nenechaj sa vyprovokovať vitanou- zdoveruj sa, to velmi pomoze, ak ti nieco take napsie ako ona, zrejme sa nevie ospravedlnovat a jej ego zatienuje realitu
Och moj, musis velmi trpiet ak sa este neozvala. Skus jej kazdy den napisat len 1 sms a v sobotu vecer, ze tesis ze sa vrati a cakas ju, ze ju milujes a posledny krat velmi prosis o odpustenie.