pokaslala som to

vitana

to je v pohode :)
som zvedava ako to teraz dopadne,juuuj take dobre story sa tu deju, he he a nakoniec sa z toho vykluje, ze milan je bisexualny a spaval s jej kamoskami :)
to si robim iba srandu, neboj. pockame si na vyjadrenie milana, ak sa este ozve.

sisisissi

Ja verím, ze to nepísla milan.
Ale tebe sa ospravedlnujem ak ano, lebo som ti predtým na jeho obranu napísla dost nepekne veci.
Prepac

vitana

sisi, ja neviem, comu mam v tomto fore verit. ale ak to NAHODOU nepisal on, tak sa pravemu milanovi ospravedlnujem :)

vitana

sedimikraska:
na zaciatku "kvetinka" a bla bla a teraz "stetka" - typicky chlap, vyfarbil sa a poriadne

sisi:
mas tu zivy priklad "normalneho chlapa" a preto ti vravim, ZIADNEMU CHLAPOVI N I K D Y NEVER!!!

sisisissi

Pocuj vitana, ty veris, ze to pisal milan? ja nie, som z toho dost v soku... myslim ze niekto písla pod jeho menom, aj mne sa to uz v jednom diskusnom príspevku stalo...

vitana

milan, ved si pisal, ze si ju nepodviedol. tak teraz nechapem.
K tomu, ze ma druheho: asi nepoznas zakon akcie a reakcie, ale teraz uz na tom nezalezi. daj si kratku pauzu a davaj za druhymi :) ved si predsa chlap!!!

sisisissi

Milan, to bol tvoj príspevok, co sa stalo, s kým si spával ty, ved si hoiovoril, ze si nepodviedol, urcite to nebol tvoj príspevok tak napis ak nie, alebo ak ano... ja som tii verila a verim, len to vyssvteli

sedmikraska

vitana, myslim ze teraz sa ti potvrdilo, ze je ako tvoj byvaly :)ja som sa smiala preto, ze som mala podobneho spoluziaka

vitana

V pohode :) kazdy to vnima inak. Moj byvaly sa tiez z nasho rozchodu dlho spamataval a este ze vraj aj spamatava, ale pocula som ze uz lovi dalsie zeny :) takze chlapom velmi neverim, chapes. ale to asi neni tvoj pripad.