Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
a ja uz napato cakam, ale myslim ze to mol on, aky je tvoj tip?
to je v pohode :)
som zvedava ako to teraz dopadne,juuuj take dobre story sa tu deju, he he a nakoniec sa z toho vykluje, ze milan je bisexualny a spaval s jej kamoskami :)
to si robim iba srandu, neboj. pockame si na vyjadrenie milana, ak sa este ozve.
sisi, ja neviem, comu mam v tomto fore verit. ale ak to NAHODOU nepisal on, tak sa pravemu milanovi ospravedlnujem :)
sedimikraska:
na zaciatku "kvetinka" a bla bla a teraz "stetka" - typicky chlap, vyfarbil sa a poriadne
sisi:
mas tu zivy priklad "normalneho chlapa" a preto ti vravim, ZIADNEMU CHLAPOVI N I K D Y NEVER!!!
milan, ved si pisal, ze si ju nepodviedol. tak teraz nechapem.
K tomu, ze ma druheho: asi nepoznas zakon akcie a reakcie, ale teraz uz na tom nezalezi. daj si kratku pauzu a davaj za druhymi :) ved si predsa chlap!!!
vitana, myslim ze teraz sa ti potvrdilo, ze je ako tvoj byvaly :)ja som sa smiala preto, ze som mala podobneho spoluziaka
V pohode :) kazdy to vnima inak. Moj byvaly sa tiez z nasho rozchodu dlho spamataval a este ze vraj aj spamatava, ale pocula som ze uz lovi dalsie zeny :) takze chlapom velmi neverim, chapes. ale to asi neni tvoj pripad.