Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Dufam, ze na rovnake meno sa nedaju zaregistrovat dvaja. Teraz uz nema sancu. Som v praci, odisiel som do vyroby nieco programovat a ked som sa vratil, tak šok. Ale budiš. Aspon sa ukazalo, kto mi veril.. Dik aj Vam, co ste mi verili aj s pochybnostami, lebo aj mna by sokovalo, keby niekto napise 10 prispevkov a vyjadri lasku a v dalsom zacne pisat, resp. hresit.
Ja sa na svoju priatelku nehnevam, odpustil som jej vsetko, teraz len prosim o odpustenie a cakam, ze sa vrati a da mi sancu dokazat jej svoju lasku. Nedost mam z toho teraz tazku hlavu a bolest v srdci a este musi niekto podrypnut. Neviem co si dokazuje, ale mna to nezaujima, to je len opdutavanie od temy, ktoru mam stale pred sebou.. Ked mi odpusti a vrati sa ku mne, bude to najstastnejsia chvila v mojom zivote. Velmi po tom tuzim. Este raz vdaka a prajem pekny den. Idem pracovat...
Uz som zaregistrovany. Teraz nech sa ukaze ten odvazlivec, co pise v mene inych.. Upozornil som aj administratora. Dufam, ze pre neho nebude problem zistit, kto to je, co robi na diskusii zmätok, a este aj urazil moju priatelku, ked ju nazval.. Co je vela, to je vela, uvedom si to Ty, co si to napisal(a). Ci mas 5 rokov??
rada pre sisi a milana:
ak sa podobnemu incidentu ako bol tento chcete vyhnut, tak sa radsej zaregistrujte...
mne osobne to netreba, je mi to fuk, ale vam by asi nemalo byt, ked chcete riesit svoje veci :)
sedmikraska sympatizujem s tebou :)
tak sme sa mylili :), ale clovek nikdy nevie...
Sisisissi, si super, lebo mi veris. Boze vdaka, ze este existuju taki ludia. Cize aj ja mozem napisat za hocikoho ineho? Nikdy som to nerobil, nechapem, preco niekomu robi radost takto ublizovat inym. A este je tam aj zahresenev tom prispevku. Tak to aspon viem, ze to nie je moj prispevok, lebo hresenie je mi proti srsti (ako kantorovi v kostole...) Takze sisisissi dik, a neboj, ja som take na svoju milovanu nikdy nepovedal ani nepoviem v zivote. Dik, mas to u mna, nielen tu na diskusnom fore ale aj tak, celkovo. Ja verim na spravodlivost, a taktiez na pravu lasku, ze sa v mojej priatelke ozve srdiecko a zatuzi po mojom objati tak, ako volakedy, a tak, ako tuzi moje po jej... Diky sisi..
tu clovek nemoze verit nikomu, tak to vlastne funguje aj v zivote....niet sa nad cim pozastavovat :)
niekto tu napisal na moje meno? To sa da? Radsej som sa mal zaregistrovat. Tak mi treba. :((((((((((
je to on :)