Chcela by som si kupit nejake lieky na chudnutie. Je ich tak vela, ze si neviem vybrat. Vie mi niekto poradiť. Chcela by som vediet o tych, ktore aspon trochu pomahaju.
Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?
chyťte črevnu chripku zarucujem za 2 dni sedenia na zachode s hlavou v lavore schudnete 10 kil jak ja...bože ľudia tu vymyšlajte s liekmi...to je lepšia fakt ešte ta moja možnosť
camon, mohol by si mi poslat odkaz na tu stranku na moj e-mail? vopred dakujem:
maoamka1@gmail.com
Samozrejme žiadne lieky. Priberá sa hlavne s kyselinotvornej stravy. Ja sám konzumujem hlavne zásaditú stravu a schudol som aj ked som nechcel. A čo je najdoležitejšie zbavil som sa roznych chorob. Toto nie je reklama toto je realita. Organizmus funguje podla svojich pravidiel. Lieky mu len uškodia. Mam svoju stránku kde sú članky ktore vám pomožu a doslova otvoria oči.Nechcem davat odkaz aj ked to nie je komerčná stranka. v pripade záujmu napíšte.
Samozrejme žiadne lieky. Priberá sa hlavne s kyselinotvornej stravy. Ja sám konzumujem hlavne zásaditú stravu a schudol som aj ked som nechcel. A čo je najdoležitejšie zbavil som sa roznych chorob. Toto nie je reklama toto je realita. Organizmus funguje podla svojich pravidiel. Lieky mu len uškodia. Mam svoju stránku kde sú članky ktore vám pomožu a doslova otvoria oči.Nechcem davat odkaz aj ked to nie je komerčná stranka. v pripade záujmu napíšte.
žiadne lieky? čo takto strava a cvičenie?
pre Redu -napíč na seba mail,ktorý je funkčný
*strava
najlepsim liekom na chudnutie je CVICENIE a SPRAVNA STRANA,.. ti co chcete zrat a popri tom chudnut vdaka zazracnemu lieku na to zabudnite..bez sebadiscipliny to proste nepojde
ZIADNE...
žiadne lieky na chudnutie nie su dobre !!!