Chcela by som si kupit nejake lieky na chudnutie. Je ich tak vela, ze si neviem vybrat. Vie mi niekto poradiť. Chcela by som vediet o tych, ktore aspon trochu pomahaju.
Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?
Ahojte,skusala niektora pripravky zo stránky www.herbalprodukt.eu ??Ponukaju produkty Acai bery a UltraSim.Ma niekto skusenosti??Chcela by som si objednat niektory z nich len neviem ci to funguje.Dakujem za odpoved.
ja som zasa vela pocula o acai bery, malo by to byt dobre na chudnutie. Jedni hovoria tak, druhi onak. Kupila som jedno balenie tu -odkaz odstránený- a uvidime co to spravi
Pripájam sa k tejto debate. Veľa reklám slubuje zázračné chudnutie a strate na váhe, napr, 20 kg za 3 týždne, viete si to živo predstaviť ako by vyzeralo vaše telo? iba hora kože! A viete si predstaviť čo by to urobilo s vaším organizmom? A čo obličky? Pokial SKUTOčNE nieste tak zúfalo na tom, že netrpíte obrovskou obezitou a chorobou,ktorá bráni v chudnutí, tak tam je je problém. veci, ktoré potrebujete k chudnutiu: vyvážená strava, dostatok tekutín, pohyb a oddych (dostatočný) ked si naštudujete pár dobrých článkov , nie je pana aby ste nezhodili niečo.. Ja som sa po pár neuspechoch konečne dopracovala k výsledku a cítim sa fakt výborne, nemožem nespomenúť doplnok stravy a to chrom a karnitín, velmi fantastické veci,(ale oni neschudnú za vás, oni napomáhajú pri odburaní tukov) a hlavne zmeniť názor, urobiť si poriadok v hlave, čo chcete a aký máte cieľ, pretože psychika a myseľ ovplyvňujú všetko..
Lieky na chudnutie ako také, čo by ti mali odbúravať tuk a podobne neverím že fungujú. Ale inak papať ťa naučí sprej FullFast, ktorý je zložený z nejakých bylín a vlastne veľmi dobre ťa psychicky posilní. Nebudeš mať chuť do jedla zakaždým keď prejdeš okolo kuchyne, mne naozaj veľmi pomohol. No a tiež už spomínané tabletky Alli sú super, tie ťa zas naučia čo papať, pretože keď si dáš niečo mastnejšie hneď to pôjde von a pre vlastné dobro budeš jesť len zdravé ľahké veci aby si mala normálnu stolicu :) Mne sa osvedčili oba určite radím skúsiť :)
A inak tí čo tu píšu nežrať a cvičiť, tých ignoruj. Ono keď je človek naučený tak, niekedy proste potrebuje pomoc
Takze ten slim shake co vidim medzi prvymi komentmi je dost drahy na to ze ma 400 G .... kkks mate uplne lepsie a lacnejsie na nete ci v obchode ... ja som mal 100 kg a presiel som na vegetariansku stravu a kombinoval som to s elkarnitinom a zo Stacker 4 a fakt mi to pomohlo ... ale ktomu som chodil aj behat ale behanie tam vobec nemusi byt treba prestan jest tukove vyprazane jedla a pod. ja som teraz vegetarian a citim sa uzastne .... mam 73 kg a brucho uz skooro nikde zacnem si ich rysovat na tehlicky .... kto nema zaujem zmenit svoje stravovacie zvyky nech ani nerozmysla na tabletkami zbytocne vyhodene penaze ....
Pozrite si film Requiem for a Dream a hneď prestanete hltať lieky!
Presne tak ŽIADNE !! Pokiaľ nemáš naozaj vysokú obezitu,že Ti ich nepredpíše lekár,tak žiadne.
ŽIADNE!!!!
Mne so spolocnickou vo firme pomohl vyrobok
www.zdravy-zivot.sk
Vrele odporucam ;-)