Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?

bibap

TheSherStar =- vedel by si dat odporucanie kde si zozeniem v zahranici Reductil?
uz som ho brala a to ze ho stiahli je pekna blbost (teraz neviem kde by som ho zohnala)

simax

odporucam velmi dobry clanok o chudnuti, prvu cast najdete aj na internete: liek.beautywoman.sk,
ale dolezita je prave druha cast, ktora uz ale na internete nie je, treba si zohnat ten casopis od niekoho, kto ho ma. ja som to citala u kamaratky ked som bola u nej na navsteve, su tam presne potravinove doplnky, ktore sposobuju obezitu, skratka na co si treba pri kupe davat pozor. ak clovek je tieto konkretne potraviny s tymi konkretnymi doplnkami, tak sa mu vobec nedari chudnut, aj ked cvici a drzi diety. a ked aj schudne, po skonceni diety znova priberie. staci teda davat pozor na to, co kupujete a problem je vyrieseny. naozaj velmi dobry a poucny clanok, ale hlavne ta druha cast, lebo v tej prvej tie konkretne udaje nie su.

StanleyH

dadajankum, akoze ked ti zavolam tak schudnem alebo to tajis? ked chces ponukat Herbalife tak to rovno povec, lebo takych je vas tu vela

adka_lc

vy ste ale mudry... a co clovek ktory je na nohach tak 12 hodin denne aj cez vikendy? nema cas na zdravu stravu je stale v strese atd???????????? chcela by som vas vidiet v takej situacii alebo ma zdravotne problemy a nemoze "zdvihnit zadok z gauca" zacala som napriklad plavat ... strasne ma to bavi a aj by som rada chodila.... keby som stale nedostala zapal z chladnej alebo spinavej vody.... alebotanec, beh.......nemozem.... neskutocne sa mi rozbusi srdce a pride na mna slabost...a ako hovorim pri 12 hodinach na nohach denne...neviem kedy by som to asi mala stihnut.... ked by mi to aj zdravie dovolilo...stastny ludia co maju peniaze na zdravu stravu....vela zeleniny ako by to malo byt a cas a zdravie na sport...stastny to ludia!

Laurina22

Ja som robila vselijake blaznovstva a tiez som schudla 13 kg.Jedla som raz za den,polievku.A ano,krasne som schudla.A ano,bola som cica mica.ALE.Tak mi to poskodilo zaludok,ze az...Neblaznite baby.Jedzte zdravo,hybte sa a schudnete.