Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?

mataBB

***J*** ty mas poruchu prijmu potravy, anorexiu...navstiv psychologa a nenavadzaj tu dalsie baby na taketo veci!hlupana

***J***

Ahojte, nie že by som si pravidelne pozerala takéto diskusie, ale táto ma zaujala. Mám skúsenosti s chudnutím, presnejšie riešim to už 6 rokov. Mám 24 r. a 54kg. Keď som mala 17, vyskúšala som prvýkrát adipex. výsledok bol fajn, schudla som vtedy za mesiac aj pol 7 kg a zrazu sa na mňa ľudia pozezali s odporom, mala som 45kg. Potom som ho vysadila, a vôbec som to nepribrala hneď naspäť. Len bohužial mám to geneticky dané, že nebudem vyschnutá trieska. A viem, že mi vadia antikoncepčné tabletky.Držia vodu v tele a mne konkrétne na bruchu. Snažila som sa to riešiť cvičením - 5x týždenne. Ja viem, každý nemá čas, ja som pracovala vo fitku..Takže záver...Svoju hmotnosť si musím kontrolovať stále. Moj jedálny lístok je 3x káva + 1x+ 3 lyžičky nutelly na energiu +cottagechease denne . To je všetko..Keď ziem viac, je mi zle..A dosť ma to omedzuje, ale to je daň za to, že mi záleží na tom, ako vyzerám. BABY proste sa len neprežierajte, nie 5x denne, to je hovadina, 3x a úplne dietné veci, po čase si tvoj žalúdok na to zvykne a z mc donaldu ti bude tak zle, že sa ti to zhnusí.. Čaute a držím palce..

TheSherStar

REDUCTIL nesmú ho brať lduia s chorým srdcom ,musia byť zdravý! ale NAOZAJ FUNGUJE!!! VELA LUDOM POMOHLO ZA MESIAC A POL VSETKO DOLE! vám hovorím z vlastnej skúsenosti ;) dá sa zohnať zo zahraničia

kamagra23

Tabletky na chudnutie ADIPEX retard 100tbl-76€ – potlacaju pocit hladu a vyrazne znižuju telesnu hmotnost. MERIDIA 98tbl-88€ , SIBUTRAMIN 30caps/27eur– zvysuje ener. vydaj organizmu a spolu s cvičením a zdravou stravou znizuju telesnu hmotnost. Odber je mozny aj nadrobno. Na dobierku..tel. 0904986678, mail:

bobulaAA

Ja som schudla s emulipsom forte za 4 mesiace 15kg a to som sa vobec neobmedzovala jedla som 5 krat za den aj som jedla sladke.Uzivala som uz rozne pripravky ale tie nepomohli.V pripade zaujmu ma kontaktujte na nikolka05@azet.sk.Prilozim aj realne foto pred a po

Igor99

Vyborny je Carnitin, schudol som s nim 13 kg za 1/2 roka. Ale musiš aj cvičit inač nemusi zabrat. Berie sa 30 min pred cvičením. Sú špecialne cvičenia, nemusiš ani chodit do posilky, stačí 20 min denne

lubolev

cau pikac
mas pravdu nema kazdy cas na cvicienie . lebo coto je 30 minut denne sa tomu venovat coo ? .. aa ziadnymi liekmi nikdyy neschudnes .. ak nezmenis zivotospravu tak nemas sancu ... na stranke fitmagazin . sk je vela odbornych clankov o tom tak sa nerozculuj a radsej si nieco o tom precitaj :)

pikač

NEVIPRAVAJťE O CVIčENY KAžDý NEMA čAS NA CVIčENIE A AJ O STRVE JE TO ISTE NIKDO SPAPA LEN TROCHA A JE HNED CHUDY A DAKDO SA SNAžI AKO LEN MOžE A KILA NEJDU DOLE TAK TAM ASPON NEPIšťE HLUPOSťI

fafučka

a co cakas, ze ked si kupis pol kila liekov, tak budes mat za tyzden 10 kg dolu? Ziadne lieky nepotrebujes, chudnut znamena nahradit sacharidy bielkovinami a hybat sa a nie pchat do seba lieky. Ale ak uz, prosim Carnitin.