Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?

shamrock

Najlepsi SPALOVAC ! (nie liek) je efedrin, alebo clenba.
Ale staci upravit stravu, pridat nejaky vydaj energie a pojde to aj bez chemie :)

ladyinred

Ja som brala asi všetky tabletky na chudnutie, aj tie čo sú na recept, zakázané a nebezpečné, od Adipexu cez Meridiu až po hormóny štítnej žľazy (!), nikdy to neskúšajte, je to veľmi škodlivé, skoro som ostala invalid na srdce, bolo mi z nich strašne zle, odpadla som a preto nikdy viac, aj tak som neschudla ani deko!!!

Nephilim

Veru, iba čo tie reklamy, kde Vám tvrdia, že zaručene schudnete, vyrabujú peňaženky. Ak už mám minúť peniaze, tak na niečo zmysluplnejšie:-).
Radšej budem chodiť do posilovne, behať, dávať si pozor na stravu, ale žiadne hlúpe diéty, zázračné nápoje:-D
Inak, čo je pekné na dievčati, ktoré je síce chudé, ale je mľandravé, slabé, neduživé a úplne bez energie??? Nič. Vyzerá ako kus vyschnutého konára...:-/ Fuj...

alchamilka

Nephilim: presne máš pravdu a tu ide aj o zdravie nie len o tuk si myslíte že aj keby lieky vymysleli na čo vám to bude keď budete tažkopádne unavené dievčatá strava +pohyb je základ nehľadajte iné možnosti chudnutia a zdravia ostatné je o peniazoch

Nephilim

Ziadne lieky, ale treba zdvihnúť zadok z gauča a ísť sa trochu hýbať!!!!!!
Nechápem všetky ženy a dievčatá, ktoré ako blbé veria tomu, že im zázračne kokteily, tabletky, diéty... pomôžu schudnúť....to je taká blbosť:-/

alchamilka

najlepšie ´je si kúpiť lieky na chudnutie sadnúť pri telku do jednej ruky chipsy do druhej colu... hm zaujímavý postoj k veci