Chcela by som si kupit nejake lieky na chudnutie. Je ich tak vela, ze si neviem vybrat. Vie mi niekto poradiť. Chcela by som vediet o tych, ktore aspon trochu pomahaju.
Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?
lesslie: Neni pravda.
ZIADNE!!!!!!
napriklad co sa tyka mna pri chudnuti,tak nidky mi nepomohla pravidelna strava proste kazdy ma iny metabolizmus a preto musi zvolit tusvoju najlepsiu cestu,bohuzial ja musim drzat oddelenu stravu a jedavat len velmi male mnozstvo a iba dva trikrat za den...iba vtedy si mi podarilo schudnut..
Reduktip páči sa mi čo si písala.Ráno som si dala chleba a čaj,no po dvoch hodinách sa necítim hladná.Ty si si dala normálny čaj,alebo niečo na chudnutie?Ja ľubim ovocné čaje bez cukru a sladidla.
Netreba vám diéty ani tablety stačí ak budete jesť pravidelne a schudnete. Ja som sa stravovala takto: Keď som vstala zjedla som jeden až dva krajce čierneho chleba s maslom alebo syrom, k tomu paradajka, uhorka, paprika, čo máte radi, plus čaj najlepšie zelený a bez cukru. Zapamätať si čas, ďalšie jedlo o dve hodiny približna váha jedla po dvoch hodinách je 200gramov, nepočíta sa zelenina a ovocie, to môžete jesť bez váženia. O ďalšie dve hodiny sa zase najeme, zase 200 gramov(váha mäsa a zemiakov dokopy).Jednoducho ak to dodržíte, budete jesť asi tak šesť krát za deň. Vydržte dva až tri týždne a potom si interval predĺžte na dva a pol hodiny, po ďalších asi dvoch týždňoch na tri hodiny, a takto to potom môže zostať. Odvážte sa na začiatku a potom asi tak po dvoch až troch týždňoch, pre istotu si môžete zmerať obvod pása, niekto na váhe neuvidí výsledky ale ak si premeráte obvod pása zistíte že chudnete. Musíte dodržať interval a váhu jedla inak je všetko dovolené. Ak máte chuť na zákusok tak si ho môžete dať v čase keď vám vychádza čas na jedlo a môže mať váhu jedla, ale nič viac si k tomu nesmiete dať, lebo potom by to bolo jedlo plus zákusok a tom by ste neschudli. Chudnem od 25.2.2009 a schudla som desať kíl. Nie je potrebné pri tom ani cvičiť ale môžete cvičiť už len preto aby koža neovísala. Ak to dodržíte netreba vám žiadne drahé lieky a drastické diéty. Ovocie a zelenina nie je obmedzená množstvom ale je lepšie jesť do obeda ovocie a po obede ak sa chceme zasítiť a nepribrať jesť zeleninu.
Kto neskúsil nech neposudzuje, ak chcete napíšte si o radu na stránku reduktip.
Kocky ja som vyskusala asi 3 druhy tabletiek na chudnutie a su to vsetko len salamy, ktore nam tlacia reklamy do hlavy, bez pohybu, pitneho rezimu a upravy stravy neschudnete ani gram s tabletkami. Stacilo, ze som zacala jest pravidelne v mensich davkach, dodrziavat pitny rezim a pohyb a za mesiac a pol mam dole 8kg a to nehladujem!!!
Ponúkam reductil
zuzana.bujnakova@post.sk
kočky prečo si chcete ničiť zdravie dakymi nezmyselnymi liekmi??? ste sa zblaznili?? staci ked pozmenite stravu a zacnete viac chodievat von a kila pojdu dolu same!!! Viete ako lieky nehorazne ničia pečeň?? prave takto sa moja kamoška dostala do nemocnice!!! :( a nechapem ani jednu z Vas...to tuzite byt chude aj za cenu vlastneho zivota??? ak hej tak to je ozaj smutne :((