Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?

_Baska

caute kocky, skusali ste L-carnitin niektora z vas?? mal by podporovat odburavanie tukov pri chudnuti. su lepsie tabletky alebo v tekutej forme? prosim vas napiste mi ci vam to fungovalo alebo nie a ci vam to nejako ovplivnilo potom zdravie alebo metabolizmus alebo tak, necem si znicit zdravie, ja chodim do fitka 4 krat tyzdenne, zdravo sa stravujem, vela pijem, aj kila idu dole len ja som hrozne netrpezliva a chcela by som vidiet vysledky rychlejsie, preto uvazujem nad niecim co by mi pri sporte pomohlo viac zhodit :))

ALLISSON

Ach bože keď chceš schudnúť tak si uprav jedálniček,veľa sa hýb,cvič,veľa pi a hlavne nevymýšlaj s liekmi.Určite ti nepomôžu,jedine si nimi zničíš zdravie.

karioll

ziadne je to biznis ako vsetko.

znizit prijem,zvysit vydaj.zaujimave ze to kazdy vie,a kazdy hlada vselijake ine cesticky

nadia317

Reduktip:

Ahoj uplne s tebou suhlasim.Ja som nejakym takymto podobnym sposobom schudla po porode 13 kg.Papavala som 5- 6x denne a male porcie.Tiez som si vazila stravu.No nepapala som vobec pecivo.Dokonca ani tmave a celozrnne, len psenicno.razne chlebiky a lebo kukuricne a grahamove suchariky.Tie som si vzdy pekne oblozila so syrom,sunkou a vela zeleninky.Na desiatu a olovrant som ale preferovala ovsene vlocky alebo musli sypane so susenym ovocim a k tomu 100 ml mlieka alebo nizkotucny jogurt.Obed som mala rozmanity.aj zeleninove aj masove aj sladke hlavne jedla.No vzdy max. 200 g.Pila som vela vody a zeleneho caju.Tak 3- 4 l tekutin.Aj kavicku som pila ale len s mliekom a bez cukru a sladidla.Vecera bola zase oblozene suchariky alebo chlebiky.Druha vecera bola po treningu jablko, mrkva alebo salatova uhorka.Ja som cvicievala kazdy den a hlavne vela kardio treningu- behanie, aerobic, bicykel,tanec.Stalo to za to.Teraz mam 51 kg pri vyske 163 cm.BMI mam 19,2.
Takze som spokojna a aj nadalej sa zdravo stravujem.Obcas aj nejake tie prehresky a maskrtky.No vzdy to vtedy vycvicim.Som aktivna mamicka a stiham vsetko!Prajem vela stastia tym,ktore chcu schudnut.Da sa to.Len treba chciet a byt na seba tvrda!Ziadne lieky vam nepomozu.Zbytocne si nicite pecen a cely organizmus.Treba zmenit zivotny styl!!!

smieskovana

clovek by sa mal najskor asi precistit detoxikovat skor nez zacne chudnut aby mu neostali jedy v tele a skodlive latky napr. pomocou chlorelly alebo zlelenho jacmenu green-collection.eu

sely

ahoj, ziadne lieky ti nepomozu... viem ze je dobre sa spoliehat na ine veci ako sama na seba a tvoju pevnu volu, ale poviem ti nie je to dobre. Moja mama tiez na to verila a potom jej bolo este z toho aj zle. Musis sa sama rozhodnut a povedat si, ze uz nebudes tolko papkat a budes sa viac hybat. Lebo to je krok k uspechu