Chcela by som si kupit nejake lieky na chudnutie. Je ich tak vela, ze si neviem vybrat. Vie mi niekto poradiť. Chcela by som vediet o tych, ktore aspon trochu pomahaju.
Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?
Ahojte skuste detoxikačnu kuru je to sirup vola sa to Neera.Každy den som schudla 1kilogram.Nič nejete len pijete ten sirup a vodu.Predava sa to v zdravej vyžive.Ma vam to prečistit organ.chudnutie je len nežiadu.učinkom.Jednou nevyhodou je len to že je to dost drahe jeden sirup je na tri d.a stoji to asi 40e,k tomu kajenske korenie a bio citroniky.ak na to mate skuste naozaj to za to stoji :-DDDdržim palce
ak cvicis, ale iba ak cvicis a pravidelne, tak L-carnitine urychluje splovanie tukov a napr Psylium je vlaknina tak ta ti precisti creva. cvicit a vela, zdravo jest a vtedy aj pripravky taketo pomozu, ale zazrak, ze zerem a necvicim, ale chudnem , pokial nie si chora, sa nekona!
žiadne a nenalette HERBALIFU !
Svet je pojebaný, dá sa pomôcť iba ľuďom, ktorí chcú pribrať a tým, ktorí chcú schudnúť už nie.
no jasne ze Stacker :)
beh,plavanie,lah-sed,takzvane brusaky,rychla chodza.ucinnost jasny a viditelny po niekolkych dnoch-zarucene.nic INE na to nepomaha.ziadne pilulky,ziadne kokteily-vobec nic,skor z toho len priberes
najlepší liek je lepiaca páska na hubu a motyka do ruky
ahojte je to pravda že žiadne lieky nepomôžu schudnúť a ja viem o čom hovorím.skúšala som mnohé lieky ale akurát som si poškodila žalúdok a mala som neskutočné bolesti.jediný recept ako schudnúť je jesť menej a cvičiť viac. je to veľmi ťažké ani mne sa to nedarí ale nevzdávam to a verím že raz schudnem na tie kilá ktoré chcem.len treba mať pevnú vôľu:))))))
Zdravim kocky, ste krasne take ake ste komu sa to nepaci nech sa nato nepozera!A ze ktory liek je najlepsi? NEZER CICA TOLKO! zaberie u kazdeho a nestoji nic oproti tym komercnym srackam ktore aj tak nepomahaju iba sa prizivuju na Vasej penazenke a okradaju, utocia na zmysli ved co ak predca...nie! nebudu z Vas stihle modelky, tie idealy krasi uz konecne hodte za hlavu, mali ste nato mysliet skor nie teraz ked je uz neskoro.
A bez receptu sa daju zohnat ake LIEKY? Ale len tie NAOZAJ UCINE podtykam