ziarliiim

Príspevok v téme: ziarliiim
eviak

na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!

fantasia

noo poviem vam ze mam pekny vstah velmi sa mame radi ale casto sa hadame velmi no ale ked sme uz tolko hadok predychali ta to uz asi zvladneme vsetko...ale aj velmi ziarlime obaja a to je tez pricinou hadok ale neda sa tomu predist fakt ked hej prosim poradte

mia

Mila hmmm, zalezi na tom kolko spolu chodili. Ak to bol len nejaky kratsi romanik, tak to moze mat za sebou. Alebo ak to aj trvalo dlhsie, mozno ju tak nelubil a dokaze s nou byt kamarat. Zalezi aj na tom, ako casto su v kontakte, ci si pisu napr. na narodeniny, meniny, alebo ci sa normalne stretavaju, menej casto, alebo castejsie.. Rozhodne by si s nou nemal vypisovat kazdy den (co hadam ani nerobi). Zalezi na tom, ci ona jeho poslala k vode, alebo on ju. Ak ona nechala jeho a on ju velmi lubil, mozno este caka, ze dostane sancu. Ak on nechal ju, tak mozno ju chce len utesit.. Mozno sa mylim, neviem... Ta jeho byvala je v zahranici, ci na Slovensku?

hmmm

caute, som tak happy,ze nie som sama :-)citim s vami vsetkymi...podobne nieco trapi aj mna, sice nie akutne, ale som rada, ze mozem svoj pocit napisat a podelit sa s nim...moj priatel sa vratil po dlhej dobe zo zahranicia a usadil sa tu...ALE...ostava v styku so svojou byvalou, tvrdi mi sice, ze to ma za sebou, ide o to, ze NEBUDE PALIT MOSTY...a mne to pride divne...a hloda to vo mne a hloda...

mia

Niekde som citala, ze clovek sa spamatava zo vztahu minimalne polovicu casu z toho co vztah trval. Takze ak mal priatelku tri roky a nemal po vztahu aspon rocnu pauzu, tak podla mna este nie je z toho von. Ja som mala taku zlu skusenost, sice sme spolu len zacali \\\"akoze\\\" chodit, lebo neviem ci sa to tak po tyzdni dalo nazvat, bolo to len take drzanie sa za ruku a prechadzky. No on ma po tyzdni poslal k vode, nechapala som preco. Potom som na to prisla, on bol v tom tyzdni, ked sme zacali spolu \\\"akoze\\\" chodit na stretku s byvalou. Sice sa k nemu nevratila, ale on ju chcel strasne spat, viem to. A ona je uz teraz vydata, v zahranici sa po 2-mesacnej znamosti vydala za nejakeho cudzinca. Oni dvaja spolu chodili 3 roky. Problem asi bol, ze ja som bola na neho prilis neskusena. Najlepsie je, ze ja som sa na to chcela vykaslat uz po prvom stretku, ale nevedela som ako mu to povedat a nakoniec to urobil on. A teraz mam takeho dobreho chalana, az sa toho bojim, ze kolko to vydrzi, ci moze byt na mna niekto tak dobry...

toby

tia, nemala by si ju nazyvat hlupanou. v prvom rade, by si mala zistit, ci iniciativa tej komunikacie nevychadza od neho. mozno by si bolo prekvapena.

jozef123

V manželstve som prežil už 34 rokov! Mám žiarlivú manželku, ktorá to odkukala od svojej mamky. U nás v našej rodine to nebolo. Bola pohoda, rodičia si verili a rozumeli. Moj svokor bol chudák, lebo bol vždy osočovaný ako najvúčší kur... na svete. Pritom celý svet ho poznal ako čestného... Ja podobne, no keďže som to videl u svokrovcov, beriem to ako ŽE TO ČO HOVORÍ, NEMYSLÍ VÁŽNE, to hovorí proste iba preto aby si uľavila. Ja som verný a tak ma nič netrápi. Niekedy si myslím, že vzhľadom k tomu, čo si už vypočul od manželky, mal by som ju aj podviesť a skúsiť sex aj inde... NO ľúbim ju, len ona tomu neverí...

mija

prepac, nechcela som ta znervoznit, ale ako si precitala tvoj prispevok, napadlo ma to hned... je mi to luto, ale mne sa to fakt nevidi.

mija

tia, ja by som tiez ziarlila ako das. myslim, ze chlapi niesu taki, ze si budu 3x vyvolavat! a ten druhy mu to nebude brat....co ja viem, nieje to divne a potom este aj ta sms. toho je schopna jedine ZENSKA...