Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ziarliiim

Príspevok v téme: ziarliiim
eviak

na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!

tia

on mi povie, že kamarát mu píše. A keď spal tak som kukla do telefónu a bola tam jeho bývala.. Všetky sms som si prečítala. A najviac ťa zarazí, ked si prečítaš jeho odoslané sms. Ja nechápem prečo som stále s ním.. Či sa snažím to nevidieť, alebo čo.. neviem. V tej chvíli keď som to našla nechýbalo veľa a skoro som ho zadusila vankušom. Samozrejme že mal argumenty ale neverím mu..

eviak

mne abo tii??
ale kaslat na to, aj tak to nevyriesim a vlastne nemam co lebo aj tak spolu uz nechodime a to ze mozno budeme je sanca 1 k milionu a aj ked ujo Pratchett tvrdi o tom svoje ja som na pochybach. a ak tak dame ove pravidla a ak nebudu tie tak nebude vztah, zabijem tu flajtru pojdem na par rokov do lochu tam sa zo mna stane zatrpknuta lesba po prepusteni si kupim 300 maciek a do konca zivota budem z okna svojho jednoizboveho zatuchnuteho bytu buzerovat svoje okolie. vybavene! :))

peto BA

No tak to mas blbe. Je to mozno len taky flirtik. Raz som priatelke cital spravu, lebo jej prave prisla ked sme nakupovali a hral som nejaku hru, tak som pozrel, bolo tam polske cislo, kaslal som na to.Potom prisla neskor dalsia, to mala ona, opytal som sa kto jej pise, ona ze kamaratka, ale cervenala sa, tak som vedel o co ide. Potom som videl ze mu pisala a nakoniec som zistil ze v lete ked bola prec tak sa tam snim kurvila....

tia

on nevolá ale smskuje.. číta si správy. Keď mu príde sms tak si ju predomnou prečíta a povie: písal kamarát, ale neodpíše, len keď ide do druhej miestnosti, lebo vie že by som si ju chcela prečítať.

peto BA

Zas taky hajzlik niesom,ale nemozem povedat ze ked idem po ulici, tak sa neotocim za peknou babou. Ked dotelefonuje, co ti povie? s kym volal?