ziarliiim

Príspevok v téme: ziarliiim
eviak

na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!

tammy

kiwe a co ak moj priatel mi to vravi castejsie,je kumne zlaty a vsetko ale uz orestal byt smutny ked sa lucime,ako si to ty hore spomenula..prestal mi pisat sms alebo pisat len tak..vies co myslim?napr ze ti priatel napise len tak ze mu napr chybas alebo take nieco..ja neviem mozno je to normalne ze sa to vo vztahu takto meni..mne na nom moc zalezi a asi sa moc snazim aby bolo vsetko perfektne a uzasne..

kiwemai

vera, myslim, ze mas pravdu...ked sme si my zacali hovorit "lubim ta" a potom to bolo stale castejsie a castejsie, bala som sa toho, ze sa casom z toho stanu len slova...lebo by mi potom bolo velmi smutno...tiez mam obcas pocity ziarlivosti, ale tusim, ze to uz prehrmelo...domyslat si nie je velmi spravne...len si s tym potom sama ublizim...cas a dovera to dali do poriadku... pokial sa clovek, ktoreho lubite, k vam sprava pekne, je mu s vami najsamlepsie a vy to citite a je mu smutno, ked sa s vami luci (zial okolnosti nam nedovoluju byt spolu velmi casto), nie je potrebne opakovat to krasne slovne spojenie "lubim ta"...je to pekne, ale su to slova a nie skutky...ja si to s mojim priatelom rada opakujem, ale zase nie je dobre prehanat...ved ak si poviete raz, ze sa lubite, tak to nie je predsa len na jeden den...take nieco sa len tak nevytrati...a ziarlivost pekne nici vztah...vidim doma, ked otec ziarli na mamku a namysla si, ze ma frajera (dokonca nie jedneho:)) tomu sa hovori perfektna fantazia! nechcem byt ako on a nemienim mat taky vztah ako maju oni...

tammy

ale ja som vravela iba o tom ze ziarlivosta domyslanie su zle veci..a to lubim ta bolo ako napr :))mne to ten moj povie niekolko krat za den,a nepochybujem o tom ze to tak aj mysli..len som vravela ze vdaka tej ziarlivosti robim vedu z niecoho co nieje podstatne alebo tak ako si ja myslim vobec nieje..ach jo:)

jana2

Máš pravdu Vera.Aj môjmu manželovi napr.nerobí problém mi rozprávať ako ma ľúbi a pritom mi bez mihnutia oka robí podrazy a ubližuje.Takže slová sú len slová a skutky sú skutky.

vera

ked sa rozoberá slovko "lubim ta" všetci píšete, že vám to jeden den nepovedal. ale čo keby vám to nevravel vôbec? mám priatela už vyše roka a akurát včera večer mi to prvý krát povedal. zvedomte si že človek vám môže milion krát povedať že vás milujem, a pri tom spáva s inou, alebo vám nejakým iným sposobom ubližuje. ja viem o čom hovorím. vzťah je o citoch vyjadrených nie slovami ale skutkami... ja som chcela len tolko napísat.

tia

to som aj ja zažívala, keď len trošku zmenil hlas v telefóne alebo vyjadrovanie.. aj keď viem, že to vyjadrovanie je uňho ťahšie, pretože je cudzinec. A niekedy náš rozhovor je jeden veľký chaos:) najviac zábavy som zažívala, keď som mu písala sms v zdrobneninách, lebo slovo -buvať- bol veľký problém, lebo tomu nerozumel..no kopec srandy.. a to nehovorím o nejakých frázach, atď. :))

tammy

Tia ja som dnes volala so svojim priatelom asi 5 minut a ked zlozil nepovedal ze ma lubi..jeziiiiis vomne to vyvolalo taky pocit ze sama neviem,a hned som si dala veci dosuvislosti ..precvo mi to nepovedal a blah blah..ze je s niakou babou a blbosti..no a na konieco som si uvedomila ze som si to sama nahovorila a preto mam uz par mesiacov divne pocity..moj rozum zacal vidit len to zle,len tie chyby a TU MAXIMALNU ZIARLIVOST..vidis a pritom ho lubim akonikdy nikoho..neviem aky je tvoj pripad ale moju ziarlivost som si uvedomila teraz a takymto sposobom a velmi vela veci :(((

crazynka:)

Ahojte, ja som bola kedysi dost ziarliva (teraz sa mi to podarilo obmedzit:)). Clovek musi mat k tomu druhemu doveru, ta je dolezita. Netreba hned priatela upodozrievat s nejakeho romaniku, a ani sa ist zbesnit z toho, ze sa na niekoho pozrie. Ved povedzme si uprimne, aj my baby si pozrieme pekneho chlapa...a to je cele, tu to konci. Tak sa netrap ani ty, tvoj priatel vie sam co robi, a tiez urcite vie, ze ta nechce stratit. Krasny den:))