na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!
ziarliiim
DIK... som zvedava ako to dopadne.
Tia,tak skus hrat tu flegmu,urcite mu to bude vrtat v hlave,a ziarlit bude on:-))drzim palce!
OK, tak ja sa polepším:) musím sa krotiť.. Mám strach, že ho stratím. Asi robím zo seba blázna.. chcem aby bol len môj.. len a len môj:)
Peto BA> Niesme dokonali,tiez sa hadame na blbostiach,ako kazdy:-) Ale koli ziarlivosti?My sme taki svojski..obaja sme dospeli,sme uz spolu niekolko rockov,no ked nam prepne,zacneme robit grimasy,bit sa,nahanat a toooolko sa nasmejeme!Smiech je ten najlepsi liek,ked sa smeju dvaja ludia tak kvalitne od srdca!Niekedy to padne lepsie ako sex:-))Alebo len tak lezat v posteli a hodiny sa rozpravat o kadecom...takzto zas perfektne cloveka spoznas;-))Ja cerpam z toho,zo smiechu a komunikacie.Mozno to znie otrepane,ale je to tak:-))
tami, to mate super. Taka srandovna ziarlivost je fajn a aj potrebna. Ked sa robia scenky, najviac to trapi toho co ich robi.
robil.. nie zrovna vystup ale dal som jej najavo ze ziarlim. Len som sa to trochu odnaucil, mal som z toho nervy ja aj ona. A dovera nezaskodi. Ked mas ale problem ako ty, musis to riesit inym sposobom ako ziarlenim. Tym sa trapis iba ty sama.
tia> Zena vzdy vyciti,ci ma dovod ziarlit,alebo nie..treba sa len pocuvat,a radsej napocitat do desat skor nez nieco poviem.A ver mi,je mnoho inych veci,co ovela viac muzovi ublizia ako ziarlivostna scena (ked je vinny,samozrejme).Ja priatelovi doverujem a nevadi mi,ked sa stretava so ludmi opacneho pohlavia,alebo ked sa otoci za peknou zenou.je to normalne;-)) On je zas stastny,ze niesom ziadna stihacka a o kazdom stretnuti mi povie,a za peknymi zenami sa otacame spolu :-)))a tak isto,tiez mam dobrych kamaratov,inych muzov,ktorych on osobne nepozna,len z mojho rozpravnia,obcas s nimi skocim na kavu.Aj to je normalne:-))A o kolko je ten vztah krajsi,bez stresov.Vies,aj ja som sa sklamala,tiez ma uz niekto podviedol,a urobil to len raz:-))
Peto BA> je rozdiel ziarlit a vyvadzat,ako ziarlit tak milucko,tak pekne;-)) My s priatelom tak malo na seba ziarlime,ze ked jeden ziarlivost trosku naznaci,hned mame z toho zabavu na cely vecer,hotovy sviatok:-)))
peto BA.. robil si niekedy žiarlivostné výstupy, scény tvojej priateľke??
Tami, to mas uplnu pravdu, ked ta stale niekto buzeruje kvoli veciam co si nespravil, tak ich este z trucu spravis.. Ale zase trosku tej ziarlivosti musis dopriat, to by som mal potom pocit ze niekoho mas:)
máš pravdu, čo hovoríš.. Len horšie je toho držať sa.. po istých skúsenostiach som prestala dôverovať..