ziarliiim

Príspevok v téme: ziarliiim
eviak

na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!

tami

Vies tia, castokrat sa tvarit,ze ta to nezaujima,ze ta vobec netrapi s kym sa stretol, ze ti je jedno s kym si pise nepise,ze mas jeho byvale na haku a ze nemas problem sa o inych zenskych s nim ropzravat niekdy prinesie svoje ovocie. Ja som sa naucila tvarit ako antiziarlivka,az napokon ho zacalo tak stvat,ze sa nenecham vyprovokovat,ze sa bal, ze uz o neho nemam taky zaujem,zacal sa starat viac o mna a zabudol na vsetky zenske :-))) Chlapa si viac omotas,ked si "flegma" ako ked mu kontrolujes vrecka,alebo citas smsky,co je maximalne trapne ( nevravim,ze to robis ty,hovorim len obrazne,dufam,ze sa neurazis:-))))

tia

je rozdiel žiarliť bez dôvodne a žiarliť, keď na to dôvod je. Viete ani ja som predtým nebola žiarlivá ale asi som na do doplatila.. a teraz?? bohužial neverím žiadnemu mužskému pokoleniu..

tami

Mile ziarlivky, tak sa naucte ovladat,lebo ziarlivost je vacsi zabijak vztahov ako nevera! Ani neviete ako to to druhemu ublizuje..A skor ci neskor vezme nohy na plecia, niet divu.Drzim vam palce,aby ste sa z toho vyliecili,vo vlastnom zaujme...

kikuska

tohleto trapi aj mna....aaa najhorsie ze si neviem kusnut do jazyka a moje jedovite poznamky pak neviem vziat spat.... =)) som levica...co uz =)))))

paťo

aj my máme v poslednej dobe s priateľkou podobné problémy. Dúfam, že nás to čím skôr prejde, lebo takto nás to oboch ubíja a nechcem sa určite s ňou rozísť. Mne je s ňou úplne super a dúfam, že aj jej. Nechcel by som ju stratiť a už určite nie pre takéto hlúposti akou je žiarlivosť.

senora

Noja niekedy si pripadam uplne zrela na psychinu... co ja viem v tom "tranze" vsetko porobit,fuuu... nechcela by som mat samu seba za frajerku

noja

senora take poznam :)tak isto sa chytam kazdeho slova,davam dokopy suvislosti,domyslam si...ziarlivost je zla vlastnost ..sice je zdravav ale v miere asi..takze niesi sama :)

senora

No a ja som taka ziarliva,ze dovidenia... chytam sa kazdeho slovicka,domyslam si,davam dokopy.Uz som si vela krat povedla,ze nebudem.Potom sa snazim,drzim vsetko v sebe no ale potom.... vybuchnem jak sopka a poviem vsetkoooo a povytahujem aj mesiac stare veci.Mam dobreho frajera,ale kolko to so mnou este vydrzi netusim.No nedajboze,aby mu pipla sms a este nejako vecer,tak ma uz trase.Ziarlivost je hrozna vec...

noja

Hmmm ja to mam podobne..mam priatela 8 mesiacov a predomnou mal dlhsi vztah uz s jeho byvalou..ale kedze oni su stale v styku tak ma to takisto stve..niesu v styku lebo chcu (dufam) :)ale preto ze ona je kamoska s jeho sestrou atd...ja jj to zakazat nemozem ale tiez miniekedy stoho je zle a ziarlim..dokonca to niekedy prezeniem:( a na koniec si odnesie moj priatel..Ona stale snimi vsade chcodi..takze si nic stoho nerob..asi nam nic ine neostava len im verit a kaslat na tie ich byvale..aj ked je to tazke ked ichlubime :(