na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!
ziarliiim
Ja Ti asi nepomozem, som taka ista, aj ked mi hovori, ze ma lubi, ale neviem to ovladat. Tiez potrebujem pomoc.
HHHAAALLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOO........ Je tu niekto???
prepáčte za tie chyby.. už neviem ani písať.
ahojte. mala som veľa práce, tak len teď píšem. To lašovanie ma pripraví o zdraví rozum. včera sme boli s kamarátmi a priateľom vonku. Niekto mu volal 3-krát o jedenástej. zakaždým to zrušil. potom mu prišla sms. povedal, že to jeden kamoš, že ho nasral tak mu nedvíha. Priznám sa vo mne to tak vrelo.. dnes išiel do MT, tam má trvalé bydlisko a ide v noci s kamošmi do Viedne na ambasádu. Mám také nervy. Mám strach, že sa stretne s byvalou. Ona je s MT. Opäť mi chodia len čierne myšlienky porozume
Cau baby, zmenilo sa nieco od vcera s lasovanim, spehovanim a citanim sms???
ok, dik:) pa
tak to sa asi nidky nedozvieme... :)
tak sa drz, ja uz musim ist, paaaa
povedal mi len toľko, že aby som jej už nepísala aby som ju do toho nezaťahovala. Takže dokonca ja ju dotoho zaťahujem. Keby som tak vedala, čo mu tak behá hlavou
na tvojom mieste asi urobim to iste. je to fakt neprijemny pocit, ked sa miesa medzi vas...on jej mal napisat, ze si mysli to iste co ty a bolo by to vybavene...