ziarliiim

Príspevok v téme: ziarliiim
eviak

na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!

tia

keď som našla sms, tak som napísala aj jej. Síce stručne ale jasne, že si neželám aby mu vypisovala a vyvolávala a tá hlupaňa to poslala jemu. Ja na jej mieste by som určite tak nekonala

tictac

tak to bolo teda dost vazne... ona kym si niekoho ineho nenajde, tak mu neda pokoj - harpia.
sa mu necudujem, ze ju nechal ked tak na neho tlacila s babom...musel sa citit ako spermobanka...

tia

mne ten môj povedal, že ona už niekoho má. ale mne to tak nepripadá. keďže mu vypisuje ako ho miluje.. a ako jej chýba.

tictac

mne to pripada, ze tim vasim chlapom sa paci byt v takej pozici. mat holku, ktoru miluje on a druhu ktora miluje jeho.... keby to fakt chcel, tak mi verte, ze s tym prasti a tu byvalku pusti z hlavy. chlapi to maju v tej hlave nejake divne.... mojmu zasa posielala maily, raz som to precitala a skoro ma urvalo... poslal jej taky versik a ktomu jej napisal, len tak mimochodom ze ma taky "nudny zivot"...!!! to ste mali vidiet co bolo doma !!! poriadne som naneho navrieskala a potom som ho "tyrala" asi tyzden. odvtedy si posielaju maily uz iba na meniny....

minnetka

To presne poznám..ale ten môj nrvie, že som mu bola v telefone..ale potom mi tie sms aj tak ukázal, zakže je to ok,ale keby to vedel,naštval by sa..takže to držím v tajnosti...ja by som tej holke oči vyškriabala:-(
A najprv mi tvrdil, že ona berie rozchod v pohode, že chce s ním byť iba kamoška...oni sú takí blbí,tí chlapi,alebo sa iba tak tvária??!!

tia

minnetka.. ona "môjho" zase oslovuje lasiatko a napodiv aj on ju! to je vrchol. že nevie čo má s ňou robiť, že mu plače v telefóne a podobne. Určite by som na jeho mieste tej holke nedávala zbytočné ilúzie. teda ak to nieje niečo viac. Tebe dá aspoň prečítať ale ten môj mne nie. Keď si ich prečítam sama, tak spustím krik a on mi povie že ma chcel od toho ušetriť, že nechce aby som sa zbytočne trápila. TO JE SILA! a tá hlupaňa sa mu tak vnucuje, že sa trapne cítim ja zaňu.

minnetka

Ja mám podobný problém,s priateľom sme spolu 16 mesiacov, ale jeho bývalá mu stále píše,a volá ho mucík,a podobne...a pritom vie,že má inú priateľku...on jej odpíše, lebo ju vraj ľutuje, že je sama v Nemecku a že sa preňho trápi..ona mu stále píše,chce sas ním stretnúť, ked je doma,a ked sa jej on neozve, napíše mu urazenú sms, že prečo sa jej neozval..nechcem ho nútiť,aby to surovo ukončil,viem, že miluje mňa a plánujeme aj spoločnú budúcnosť, to dievča ma nemôže ohroziť, on mi dal aj čítať všetky sms-ky,ale...ona ma neskutočne vytáča, krava jedna:-( Nechápem, prečo sa tak vtiera..a škrie ma to...priateľ sa potom vždy trošku hnevá,že prečo ma to trápi,ked on ľúbi len mňa,ale...ona sa nám nemá čo starať do života:-(((