na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!
ziarliiim
no tak to my si posleme 2 sms denne..predtym to bolo uplne ine..a vedela som ze sa to zmeni ale ze az takto som asi necakala..a nechcem mu to uz ani hovorit pretoze ho nechcem zatazovat "hlupostami"
Ja nepotrebujem casto pocut "lubim ta"..Je to lahke povedat.Lenze viem,ze ma lubi,ked mi rano donesie ranajky do postele,obcas umyje riad,pomoze mi,ked ho surne potrebujem,zrusi stretnutie s kamaratmi,ked nemozem alkohol,da si tiez kofolu,pomasiruje ma "bez naroku na sex" atd..atd..Radsej nech mi lasku dokazuje takto,akoby si to mal odbavit jednoduchym "lubim ta":-))
hmm...my sa vidime maximalne 2x do tyzdna...vacsinou len raz a ked sa vidime viacX ako 2x do tyzdna, tak to je uz nieco velke...to sa stava veeeeeelmi zriedkavo, teraz cez prazdniny tusim len raz...tak bud pokojna...keby som ja mohla byt so svojim tak casto.......
no tak to my si posleme 2 sms denne..predtym to bolo uplne ine..a vedela som ze sa to zmeni ale ze az takto som asi necakala..a nechcem mu to uz ani hovorit pretoze ho nechcem zatazovat "hlupostami"
my si teraz smskujeme menej o nieco menej ako zo zaciatku, ale ked uz raz zacneme, nevieme skoncit...mna teraz cez prazdniny mrzelo, ze sme spolu mohli byt castejsie a neboli sme, lebo on nemohol, ma pracu...a cez skolu ma viac casu on a ja velmi nie...tak to mi je luto...a pred rokom som z toho mala zmiesane pocity, ale uz som to pochopila, ze inak to nejde, ked nemoze ist cez prazdniiny napr. vela na kupalisko...a s tym sms je to pol na pol...raz ja sa ozvem, raz on...
no 2x do tyzdna a potom cely vykend..tazke nie malo..ale nie zas kazdy den.
alebo to moze byt aj tym ze proste on ma toho teraz dost a su aj niake problemy..ze viac stresu je albe co..fakt neviem.
mozem sa opytat...ako casto ste spolu?
hej napr..alebo ked nenapisem ja prva tak on nie..malokedy s astane..fakt mozno raz za mesiac..a neviem ci je to normalne alebo nieje..alebo ci sa opravnene citim ja koli tomu zle abo co.
myslis tak, ze ti uz vobec nenapise "chybas mi"?