na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!
ziarliiim
kiwe hej vravime si co nas trapi ale ja som mu to vravela a nic..a on vravel to ze teraz su problemy a tak..ze je tazke obdobie..(co je pravda)..a mna stve to ze on sa netrapi takymi vecami ci mi chyba lebo to velmi dobre vie ze hej..ja sa stale pytam ci ma lubi (nie vazne ale to len tak ked to chcem pocut) alebotak..a on zrazu prestal..proste ako keby ho netrapilo to ze ci ho lubim alebo tak..nechcem aby ho nieco trapilo ale niekedy to potesi ked ta tvoja druah polovicka POTREBUJE pocut ze ho lubis a vidiet ze mas o nho zaujem.
kiwemai>Mas pravdu:-)))Zo zaciatku sme si prezvanali 100x denne,..teraz su dni,ked sa ani nevidime,ani neprezvonime,no stale sa mame radsej;-))))
tami...mas pravdu...zmenil sa...a aj ja som sa trochu zmenila...laska robi svoje:)
a dnes mi este ani neprezvonil a ani ja jemu...no a co? ved den sa este neskoncil:) a uz sa tesim na vikend, kedy budeme spolu:)
tammy> Ale to je normalne..Ja sa verejne priznavam.Mne nie vzdy priatel chyba.Obcas som rada,ze si od neho mozem oddychnut,mat chvilu pokoj.Nie preto,ze by som ho nelubila,ale cloevk je aj pre to clovek,lebo potrebuje nejaku osobnu slobodu..Niekedy najdem milion zmeskanych hovorov,smsky,vycitky,ze mi vobec nechyba,a pri tom som len mala tolko prace,ze som mobil ani nevidela..A inokedy je to zas naopak.Nie vzdy zdielame rovnaku naladu,ked sme od seba:-))
netrap sa tym...su horsie veci...kamaratka chodi teraz s jednym chlapcom, fakt cudny musi byt, cudujem sa, ze ho este nenechala...cele prazdniny sa nevideli, stale mal vyhovorky, dokonca "chudacik" ani kredit nemal...a ked mu ona volala, nedvihal, a odzvonil jej asi po tyzdni...tu uz je fakt velky dovod na zlost...najprv naslubuje hory-doly a skutky nikde...uprednostnuje kamaratov a co ja viem co este...a ona tvrdi, ze neveri, ze nema kredit, ze on ma vraj stale kredit...tak nechapem, aky dovod je riesit tam nieco...chlapec si nevazi, co ma...nehnevaj sa preto na svojho,...ste spolu dost casto...kiezby som ja mohla byt tak casto so svojim...a to, ze ti nenapise sms, ze mu chybas, tak sa na to vykasli...a ked ti to neda spat, tak mu to povedz co ta trapi a nedus to v sebe...myslim, ze ta pochopi...ved si predsa hovorite vsetko co vas trapi, ci nie?
Vy co ste s partnermi dlhsie,skuste si zaspominat,v com vsetkom sa koli vam partner zmenil.Lebo ten moj je uuuplne iny ako na zaciatku..no a ja tiez ;-)) Aj to je dokaz lasky..Myslite ze by bol ochotny sa zmenit tak velmi,keby vas nemal rad??
no sak a o tom vravim..ja poriadne ani neviem ze ho mam..:(ked sme spolu vsetko v pohode ako nahle niesme spolu tak o nom fakt nic neviem..a toma fakt stve.
tami v tomto mas pravdu..ale ja zas o niecom i nom vravim :)to ked mi povie lubim ta tak mu verim..a moj drahy robi to co tvoj ..lenma stvu niektore veci,ze mi nenapise ze mu chybam,ze si nespomenie "len tak" ..a plno takychto veci..neviem mozno riesim fakt blbosti :
suhlasim tami...taketo skutky hovoria za vsetko...
akoze kazdy den si napisete asi 2 sms? tak my si nepiseme kazdy den...a ked nepiseme, tak prezvaname:) aj to je pekne...vies, ze na teba mysli:)