na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!
ziarliiim
clovek by ani netusil o com si zeny dokazu pisat. Tak mi teda poradte. Priatelka mi pride vo stvrtok z usa,chodime spolu skoro 5rokov, ale v poslednom case mi len zriedka zavola, sms mi napise len ked jej napisem ja ako prvy a take ze lubim ta za posledny mesiac spomenula iba 1-2x Ked mi aj odpise tak skor co robila, na mna sa ani neopyta a citim z toho ako keby som jej liezol na nervy.
pa pa...drzim palceky:)
asi mi nic ine neostava..:)sa skusim snim dnes o tom porozpravat..a uvidm co a jak..
dakujem Kiwe:)aj tebe tami :)
nachaj tak...venuj sa niecomu...chod si zacvicit, pozri si film (nie romanticky:)), hackuj:) surfuj po nete:) citaj,...spievaj si:) a tes sa na chvilu, kedy budete spolu...
ked som snim objime ma alebo tak hej..problem je ked on odide do prace alebo osmnou neiej..vtedy sa dostavam do stavu kedy neviem co a jak.
netrap sa pjosiiiiiim...viem, lahko sa to hovori, ale hlavne je, ze jeho lasku citis, nie?
ako dlho no fakt to neviem..cca 3 mesiace..mam stoho strach to je vsetko :(
tami ja neviem,pravdu ja som bola taka v predoslom vztahu..ze taketo veci ma niak extra netrapili..a bolo mi lespie ked ma take veci netrapili..a zrzu ma tie veci trapit zacali co ma mrzi pretoze ja som potom smutna a neviem co..a priatel to namne vidi..tento rok bol strsne tazky premna..stal sa toho starsne vela..dost zleho,dostsom si vytrpela..nie koli priatelovi ale stali sa veci ktore sa sice v zivote stavaju ale mna tento rok zivot riadne vyfackal a mozem povedat ze nie dobre mi to padlo..som precitliveljsia..
chapem ta tammy...asi ti s tym vazne nepomozem...mozem ti len povedat, ze mozes byt velmi stastna, ze ste spolu tak casto:)a ako dlho to uz trva? to, ze ti to nehovori?
mne chyba vzdy...ale je pravda, ze nie vzdy rovnako na to myslim, na to, ze niesme spolu, ze nie je pri mne...ked mam nejaku cinnost, ktora mi zamestna hlavu, tak proste nieje tam tolko miesta:) ale stale je tam ta stipka, ze mi chyba...a niekedy mam take obdobie, ze mi tak chyba, ze neviem co robit, nic ma nebavi, nic sa mi nechce...aj teraz mi chyba...velmi...on mi stale chyba, ked niesme spolu...asi som zavisla:)