ziarliiim

Príspevok v téme: ziarliiim
eviak

na vsetko!! :) ale vazne, ziarlivost mi znicila vztah a teraz (asi) mam druhu sancu a uz to nechcem pokazit.. :( lubim ho. ako sa tej hnusnej zelenej prisery zbavit? niekedy konam uplne iracionalne a aj ked viem, ze robim alebo hovorim sprostosti, nedokazem prestat.. :(
pomozte, poradte ak viete.. dakujem!

vrba

ahoj Eviak ja som take podobne zazila a musim ti napisat aby si prestala tak ziarlit aj ked je to tazke lebo inac stratis milovanu osobu ako skoro ja.az vtedy ked bolo uz najhorsie som sa spamatala a som nadalej s tym clovekom vies ked si uz v takomto stadiu nieje hamba ist k lekarovi ten ti urcite pomoze.neboj drzim palce.pa

bosorka

aj ja som velmi ziarliva a mojou xybou je aj to ze si to uvedomim uz ked je neskoro vela krat sa preto s priatelom hadam ale nemozem si pomoct co mam robit?

tami

kraken> priprav jej nejake prekvapenie,ake by necakala,takto mozno zmiernis jej "strach zo stereotypu",ktory mozno ma...a ona sa ti hodi okolo krku:-)))

kiwemai

nemysli na nic...vies, je vsetko mozne, ale vzhladom na to, ze ste spolu 5 rokov, nemyslim...je tu este jedna moznost, ze sa jej tam velmi zapacilo a chcela by sa tam odstahovat...vsetko je mozne, ale bolo by cudne, keby jej city k tebe len tak vychladli kvoli dialke...vydrz este 3 dni...

peto BA

Ked ti to nepovie tak to nemas ako zistit. Netrap sa takymi blbostami, co nevies ta trapit nebude a zbytocne si nahovarat. Chod tiez do kina, za kamaratmi.Zabavit sa, lebo ti z toho hrabne. Hlavne ju ziarlivostne neterorizuj ked pride, lebo ta necha ona.

kraken

Diky, len je to velmi tazke, do telefonu chcem zistit co sa deje a ona hned znervoznie, tak radsej kaslem na to. Uz to nejak vydrzim. Myslite ze tam ma ineho?

peto BA

presne, ja som mal rovnaky problem minuly rok a dufam ze tento rok ma necaka to iste:) Ked je zena v inom prostredi a po par mesiacoch si zvykne, tak si potom tazko zvyka na kazdodenny zivot doma a ked to prichadza tak sa toho boji. Ked to nebude dobre po jej prichode, tak mas len dve moznosti, vydrzis nejaky cas, kym si zvykne, alebo sa s nou rozides. Tej mojej "potvore" to trvalo asi 2mesiace, ale dufam ze sa to fakt opakovat nebude

kiwemai

chudacik...:( hmm...nemam sajnu, co poradit...takychto pripadov je tusim menej, lebo to skor my zeny vyzadujeme to, aby nam muzi hovorili lubim ta a chybas mi...aspon ja myslim...ale ved uz len 3x sa vyspinkas a je doma...pockaj uz tolko(alebo pretrp uz tolko)...ved uz coskoro sa porozpravate...a nieje nic lepsie ako rozhovor z oci do oci...a nie cez mobil alebo net...