Moj manzel skoro kazdy den chodi na pivo. Chapem, ze sa potrebuje odreagovat a byt v spolocnosti, s priatelmi. Som na materskej, takze nechodim s nim. Kazdy den vypije cca 3-4 piva, nerobi problemy, ale bojim sa co bude dalej. Ake mate skusenosti s Vasimi manzelmi?
Manzel alkoholik?
osamela,je mi to moc luto,on uz iny nebude,skonci to s nim,este najdes niekoho s kym budes spokojna
Čo sa stalo?nevydržal?Ja neviem ako ti poradiť,z tvojich slov cítiť,že ho velmi miluješ,ale laska ti zaslepuje rozum.Tam,ak on nechce,môžeš ty robiť čo chceš.Ale,ako som ti už písala,nepokaz si život!Myslím na teba,som s tebou!
mozno
moj manzel je obycajny sebecky alkoholik aj s celou rodinou, rozvadzam sa
fifi mas skveleho manzela
osamelá ahoj,moj manžel po večeroch číta,počúva hudbu,pozeráme dvd,cviči s činkami,kúpe sa s malým alebo mu hrá na gitare.ja som z tvojho príbehu smutná,no rovno by som šla za jeho mamou že či ho v tomto podporuje.čo na to tvoji rodičia?neodsudzujú ho za to?viem že je to tvoje manželstvo ale predsa si ich dcéra.moj chodí tak 3krát do mesiaca ale inak je každú volnú chvílu s malým.kúpe ho iba on,prebaluje oblieka,chodí s ním na prechádzky a tolko sa s ním navystrája že ja na neho zdaleka nemám.dokonca ked má poobednú tak k nemu vstáva ráno on,pripraví mu flašu a mna nehá spat.ma to mrzí že sa až takto trápiš,neviem dat inú radu.
Tesim sa s tebou!!!NEVZDAVAJ TO!!!!
Som rada,že si sa ozvala.Držím vám obom palce,ale nepovol,choď tvrdo za tým,je to na tebe.
no mame tyzden za sebou a musim sa vam pochvalit, ze bez pivka. Snazi sa...takze mu na tom zalezi, uvidime ako to pojde dalej. Hlavne som rada, ze to bolo bez nervozity, takze ten navyk este nie je taky. Drzte mi palce, bojujeme dalej!:))