Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel alkoholik?

asi tak nejak...

osamelaa- ja neviem,ale všetku zodpovednosť za dieťa zveril tebe (okrem penazí, ktoré zarába). malo by mu záležať na tom byť so svojou rodinou, ked sa vráti z práce. prečo mu to nepovieš rázne, nie prosby??? noo mne by to vadilo, keby robil celý den a celý večer sa bavil s kamošmi v krčme, mal by doma problémy... nepoviem raz za týžden, ale každý den??? porozprávaj sa s ním. a že ho nebaví starať sa o vlastné dieťa?- tak načo vám ho potom robil? nech sa zamyslí, nad sebou a nad tým, že má RODINU KTORA HO POTREBUJE!

17

osamela,musim reagovat na tvoju odpoved mijkoovi.Vidim ,ze tema alkoholizmus ti vela nehovori!!prave on vie o com pise a chce ti poradit,lebo vie kedy nastava problem a vie ho riesit!
mira samozrejme chapem,ked sa bude stravovat zdravo nebude pit!!lenze pracujuceho chlapa tazko donutis bit vegetarianom(najdu sa i taky no je ich malo).To stravovanie ako pises tazkych alkoholikov je jednotvarne,oni zjedia hocico-PRE NICH JE PODSTATNY ALKOHOL a nie strava!!!

osamela

sedmikraska- kamarati s tym problem nemaju, su slobodni, chodia do prace, je ich vela, a moj manzel je velmi oblubeny, takze mu stale niekto vola, pod von, ja mu nechcem branit, kamarati su doleziti. Ina zena urcite nie. Kamarati su prenho viac ako rodina, bolo to tak vzdy. Kym som bola slobodna a chodili sme spolu von, bolo to v pohode, ale teraz je to ine. Ja ho doma proste neudrzim.

sedmikraska

osamela aa to aj jeho kamarati byvaju denne tak dlho? A co praca, tam nemusia alebo to zvladaju? Urcite nechcem malovat certa na stenu, ale ina ena v tom byt nemoze? Ak mas moznost, vyskusaj sa porozpravat s jednym z jeho kamaratov, s nejakym rozumnym ci by mu nejak nenapadne nemohol dohovorit

hula

Sedmikraska,ja som pochopila tu ironiu v tvojom prispevku.Osamela,ja viem,že aj na dovolenke si da to pivko,ale s tebou,bude s tebou a s dieťatkom,ide o to či si s vami vystačí.Moja kamaratka bola na tom tak isto,jej ex je výborny parťák na žúry,vždy s ním bola sranda,ale nebol pre manželstvo a rodinu.U nich boli aj také príbehy,že jej v piatok večer zahlásil ,,mamka idem kúpiť cigi,,a prišiel až o 3 dni.Teraz sa po 17 rokoch rozvádzajú.

osamela

sedmikraska/ ked mu poviem, prid vtedy a vtedy, tak mi poviem, dobre, pridem / a nepride, tak mu volam, kde si? uz idem, o chvilu som doma. O hodinu: kde si? o pat minut som doma... a tak stale dokola. Uz ma to nebavi. Citim sa trapne ze mu stale vyvolavam.
mira: jemu na zdravi nezalezi, to by predsa nepil, nefajcil, a jedol normalne. Lebo o zdravej strave sa u neho hovorit neda. Vobec neje ani normalne jedlo, kde este vegetarianske. Pojeda take fastfoody a pizze a tak, ziadne vitaminy, neda si povedat.

sarin

mira: myslim ze viem co chces naznacit -> ale v podstate je to tak lebo ty co jedia zeleninu a viac takejto zdravej stravy su ti ktorym zalezi na svojom zdravi preto alkoholu vobec neholduju -> takze prechod naopak neviem ci by sa podaril

mira

Len poznamenám pre 17 a diskutujte ďalej :
17, všímaj si dobre stravu ťažkých alkoholikov/čo diskutovaný manžel ešte nie je/.
Je tam mäso, výrobky, vajcia, chlieb, nič viac.
Možno niečo pochopíš. Ak nie, sorry.

sedmikraska

hula ak myslis to s tou kofolou, tak to som naozaj nemyslela vazne :), ale zo zaciatku nasho vztahu som chodievala s priatelom a jeho kamaratmi na pivko a dost som sa napocuvala ,,chlapskych " reci a vyslovuju podobne vtipnosti. Myslim si ale ze tu uz ani tak nejde o tie 4 piva, ale o to, ze chodieva domov tak neskoro a pravidelne. Len aby sa nestalo, ze zacne pit aj tvrde :( MOj otec bol alkoholik a nebolo to doma jednoduche, ale to bolo zase o inom.
Co ti na to odpovie, ked sa ho spytas ci by nemohol prist skor?