Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel alkoholik?

sarin

ja neviem :(((( ked ho nepritiahnes dietatom, cim inym... Inak tvojim problemom ma strasi moja mama takze mam dost obavy, ze to nastane aj u nas... Ale ja mu uz teraz vravim, ze ked budem tehotna a na materskej jak strasne budem potrebovat aby bol vecer doma a jak velmi mi bude chybat ked bude mat nocnu v praci...

osamela

sarin, kym som bola slobodna, chodili sme spolu von, tiez sme robili vsetko spolu, aj na pivko, aj telka, aj bike, aj sachy aj karty sme hrali. No teraz musim byt doma s malym a jeho to nebavi, s malym mi moc nepomoze, tak ide vecer von za kamosmi, a aj ked povie ze na hodinku, nakoniec tam je aj pat hodin, do jednej, druhej v noci. Cas tam rychlo bezi...Uz som sa s tym zmierila, po troch rokoch, uz ho neprosim aby ostal, aj tak to nezabera. Ale tym ze chodi von kazdy vecer, tak ten navyk je silnejsi ako bol, chcem to zastavit cim skor. Chcem mu najst nejakeho konicka.

sarin

moj nasava redbull a obsadzuje pocitac... Venuje sa e-sportu (aj ja) Na pivo chodiME spolu (lenze ja nie som na materskej - vtedy dufam NEBUDE chodit) No sem tam hrame karty alebo sach, ale vacsinou cumime na kriminalky. Ked ideme spolu na pivo vypije tak jedno male jedno velke (za hodinu) Ked ideme na cely vecer to neratam, ale na cely vecer chodime raz za rok... Pivo pije aj doma nekedy jedno za vecer(ked veceria gulas, alebo nieco k comu sa to hodi), niekedy dve (leto) ale nie kazdy den... tak striedmo.. Mne strasne vadi ze chodi bicyklovat (stale nejaka odrenina, zlomenina) Je to sialenec v tomto - ale zas robi nieco normalne...

osamela

hula/ani na dovolenke to nejde bez pivka, skor naopak. Ved je na dovolenke tak co by si nedal :(
Chlapi, co robite po veceroch? Ma tu niekto nejaky zaujimavy konicek?

hula

Osamela! Aj ja som prekvapená niektorymi názormi,že je normálne keď manžel chodí denne na pár hodín-pár pív.Vidím,že ťa to veľmi trápi,je to naozaj veľmi ťažké.Skús naplánovať dovolenku,na dva týždne len pre vašu rodinu,bez tzv. priateľov.Tak asi najlepšie uvidíš ako sa bude manžel chovať,či to vydrží bez alkoholu,a či sa máte vy dvaja o čom baviť.Ja ti prajem,aby sa vam to podarilo.

neeeeeeeee

suhlasim so 17!!btw.od coho sama akoze manzel odreagovat.a co ty??ty sa nepotrebujes??prepac, ale take nazory sa mi v dnesnej modernej dobe nepacia.a okrem toho, je priamo pri zdroje akehokolvek alkoholu.je velke riziko ze sa z neho moze stat/ak sa uz nestal/porozpravaj sa s nim a povedz ze s nim chces travit viac casu.preco by ste sa mali odsudzovat ??teda nechcem sa vam pliest do zivota,ale ja by som nebola nadsena keby moj priatel toto robil.

mijkoo

osamela...hladas niekoho kto ti poradi ale nenapises...tak mne je to ako jedno ....skusaj tu zeleninu ci co to tu pisu :))))))

17

Mira co za blbosti tu pises!Ak raz clovek padne do drapov alkoholu nepomôze mu ani tona zeleniny.Prepac,ale mas velmi cudne nazory aj v inych diskusiach.
Osamela,neospravedlnuj manzela!Odreagovat potrebujes aj ty,lenze pre teteba je dôlezita rodina a nie kamosky a tvojmu manzelovi to asi unika!Tych piv neni az tak vela,no podstatne je,ako dlho bez nich vydrzi!!!Ak dokaze vydrzat aspon jeden mesiac je dobre!Ak nie smola.To by uz mal nad sebou vazne rozmyslat,zavyslost na alkohol je velky problm.Zelam ti aby ten mesiac vydrzal!!!!