Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel alkoholik?

hula

Ja vás obdivujem obidve,aj teba osamelá,že sa nevzdávaš,aj teba wia,že si to dokázala,a že to držíš!Skláňam sa pred vami,a prajem vám všetko dobré!

osamela

wia, ja mu to nezakazujem, je to vec vyberu a dohody
Ja mu predsa nic nemozem zakazat ani prikazat, nie som jeho nadriadeny
Ale ak porusi dohodu, bude niest nasledky

wia

hm, zákazy neriešia nič, to dobre viem... priprav sa na to, že to nevydrží dlho. A to nechcem byť negatívna, len reálna

fifi

no to je fajn,tešim sa spolu.som rada že ta počuva a snaží sa.aj ked tie otazky čo ti dáva,že prečo dnes nemože pit:( sa mi zdaju trosku komické:)))))dobre je že si už vypadla do práce,to ti možno viac otvorí oči a budeš riešit situáciu sebavedomejšie,radikalnejšie a snád budeš prísnejšia ale musíš si najprv prehodnotit čo naozaj chceš,čo očakávaš.inak takýchto mužov ako je tvoj manžel je vela,oni to vidia tak-ved v podstate nerobia nič zle,iba sa chcú bavit,prežit si život poriadne ved čo sa budú bavit na stare kolená?ved nikomu neubližili atd..tisíc rečí,je to v podstate v pohode,nech si tak žijú život s kamarátmi len prečo sa preboha ženia a robia deti?????ako chlapec chce zrejme všetko:)a my ženy sme v podstate obetami. ale tazko radit,ja by som asi tiež nevedela,no treba čas,nič sa nedá zo dna na den.moja posta sa mi stale neda otvorit,potom ti dam vediet.pa

osamela

ahoj fifi, zatial ok, ani vcera nepil, aj ked drdlal, ze je sviatok...a je ovela milsi odkedy nepije. Od stvrtku nepil, ked sa pytal, preco nesmie ani na sviatok, tak som mu povedala, ze porusil pravidlo a tym padom nesmie pit az do dalsieho vikendu. Trosku podrdlal, ale inac som prekvapena,cakala som ze to bude horsie. Kamosov mu nezakazujem, len ten alkohol, zda sa ze to chape, a myslim ze zrazu zacal vidiet aj na svojich kamaratoch, ake je to o nicom, stale iba pit. Dakujem za podporu :))

fifi

osamela myslim na teba,daj priebežne vediet ako sa veci vyvýjajú dalej.musí to byt velmi tažké hlavne ked je tam tolko lásky a hlavne malé dieta.možno by to vyzeralo inak keby ste nežili so svokrou.manželia by mali žit sami,to je tiež istým sposobom narúšanie vztahov.neplánujete sa osamostatnit?držím dalej palčeky pa.