kaca, napisala si velmi pekny prispevok. Tie vsetky injekcie a epiduraly poti bolesti boli vyvinute kvoli tomu, ze si to zelaju ludia, tak, ako si ludia zelaju vediet pohlavie dietata dobre ze nie v den pocatia a podobne. Tak im to teda lekari ponukaju. To, ze ten skvely americky epidural isiel na trh po veeelmi kratkom studiu uz nikoho netrapi. Dodnes sa nerobili studie na jeho ozajstny ucinok na matku a dieta...Samozrejme, verim, ze je to ok, uz len preto, ze sestra a kamaratky rodili s EPI, ale kazda zena by si mala dobre premysliet, co do seba da, lebo to, ze sa nieco vsade a casto pouziva este nie je dobry dokaz toho, ze je to aj bezpecne.
Kedysi cela Amerika ficala na pilulke proti tehotenskej nevolnosti Bendectin. Bola stiahnuta z trhu, lebo sa ukazala ako skodliva...Takze vsetkym nastavajucim rodickam radim- s rozumom. Nechcem tym nikoho vystrasit, ale nie vsetci ludia poznaju aj druhu stranku veci, asi by som to nevedela tiez, keby som ostala zit na Slovensku, takto som si strhla klapky z oci...