ako bolí pôrod?

neznama1151

ahoj velmi sa bojiiim som este velmi mlada ale ked ja cem mat ked budem dospela babo ale neviem ci ho naozaj cem lebo sa bojim ze porod neprezijem alebo ze to bude tak boliet ze... cisarski rez je este horsi ze? prosiiim ak mozete odpiste mi

lenuliatko

ja som celpkovo za tehu pribrala asi 8kil mozno posldny mesiac este nejake dva .lebo 2 tyzdne pre porodom mala vazila len 2 kila a teraz je znej taky banbuch.

vystrasena

hehe no je to sranda, moj ked vola z prace, tak sa najskor opyta ako sa ma malicke az potom ako sa mam ja;-))) teraz je velmi vzruseny lebo o tyzden uz budeme vediet co cakame,teda ak ukaze;-) aj on skusa vseliako s dietatkom komunikovat ale este rukou neciti pohyby, neviem mne sa zda ze ked pride a prilozi ruku tak babatko stichne a prestane kopkat, ako by ho uspavaly jeho vzdy horuce dlane;-) ja si rada napustim vanu teplej vody a vtedy aj moje reaguje, ako by vedelo co sa deje;-) no a citim ho zo dna na den silnejsie..a brusko mi rastie rychlo, uz som pribrala 7 kg, citim sa ako keby som mala na tele zavazie a staci ked vyjdem po schodoch do izby a uz fucim.. tak som zvedava ako to budem zvladat za mesiac, asi budem potrebovat zeriav..hehe

lenuliatko

jaj tak to este nedosiel do stadia:totalne som zosalel ztoho ze cakame babatko...take obdobie prezil aj moj manzel.stale suskal nieco malej akoze do brucha.ani som to nepocula.rozpravala sa snou.pustal jej dokonca hudbu.jeden vecer sme mali operny druhy metal treti ludovky atd...:D myslela som ze umriem od smiechu.sćita jej rozpravky.a mala potom uz zacala reagovat na jeho hlas na jeho hladkanie...normalne ked som stala v kuchyni a on prsiel z prace a z haly zakrical uz som doma tak normalne zacala kopkat.uzasne.mala vela reagovala aj na teplu vodu v sprche.

vystrasena

to je to na co sa vemi tesim, reakcia mojho milovaneho a vidiet ho s nasim dietatkom v naruci.. uz teraz je taky stastny, stale chodi za mojim bruskom a rozprava sa s dietatkom..ach taky je smiesny:-D my sme dietatko sice este neplanovali ale sme spolu uz 3 roky a je to najkrajsie co ma v zivote stretlo..

lenuliatko

moj manzel chcel zase dievcatko velmi.to je jeho maznacik teraz vies.och.tolko radosti som este nevidela nikdy.dietatko dokaze zmenit tolko veci v zivote.necakala som to ani.

vystrasena

tak to je super, aj ja by som chcela dievcatko;-) mojemu je to jedno ale on by asi chcel chlapca, aspon myslim.. hlavne aby bolo zdrave.. pekne meno alexandra.. ja este neviem co budeme mat, sono mam 18.teho dec. tak som zvedava.. ak bude chlapec tak asi jakubko a dievcatko asi Noemi;-)pa a ozvi sa;-)

lenuliatko

ano babo je zdrave.mame dievcatko.alexandru.je uzasna :)krasna.nas pokladik :) vy budete mat chlapceka ci dievcatko?my sme to chceli vediet.
padam ja lebo mala sa zobudila a je hladna.papa zatial

otazka

dakujem za radu, kupim si lebo uz mam brusko ozaj nafuknute;-) ja ti zavidim ze si porodila pred terminom, aspon si nemala cas sa stresovat pred a v den terminu;-) a citala som ze ked porodis pred je lepsie ako po termine, lebo babo cely cas rastie a potom ide aj tazsie von.. gratulujem;-) a babo je zdrave v pohode?