ako bolí pôrod?

ele

No dnes nam na predpriprave bolo povedane ze pri zasivani hradze sa automaticky podava lokalna anesteza, tak ma to upokojilo. Vy tu pisete zevraj to strasne boli, tak zase sa toho bojim ako cert kriza :-O

mojaeni

Mna samotne sitie az tak nebolelo popri tej vsetkej bolesti, co som si odbila porodom. Mozno som to mala dobre umrtvene, tazko povedat. Suhlasim, ze dobry pristup lekara aporodnych asisteniek spravia svoje aspon po psychickej stranke. Ja som mala svojho lekara a som za to vdacna.Velmi mito pomohlo. Sestry uz boli o nieco horsie, ale tie poznamky som si uz potom ani nestihala vsimat.
Inak , samotne hojenie sitia ma bolelo tak, ze som az plakala a nerobila som nic ine, leno som sa macala vo vselijakych odvaroch:o)

lenuliatko

ale ved jasne.su rozny sposoby ako rodit s mensou bolestou a az take katastrofalne to nie je ak nie su problemy.da sa rpdit do vody ale s epiduralkou.nie sme v stredoveku a nebudem sa vyjadrovat nikdy otom tak ze je to hnusne.to ako keby som povedala ze nemat deti je hnusne je mi z toho zle a navracanie..
a nechcem tu tym vyvolavat nejake spory len proste sa ma to bytostne dotyka tak sa vyjadrujem.

miska31

Až tak velmi to neboli a vieš že ta bolest aj tak skonči dost skoro a ked ta boli niečo ine tak nevieš ako dlho ta to bude boliet

miska31

lenuliatko suhlasim s tebou keby napisala len že nechce mat deti tak dobre ale nemusi to rozvyjat a rozpravat okolo toho a možna by zašla ešte dalej a boli by tam aj ine slova

lenuliatko

nie som nedotkliva tiez sa vyjadrujem tiez je to len moj nazor.len aby to nezaslo este dalje do inych vyrazov.

buduca mamicka

mne pride prehnane na to takto reagovat, ved to jej nazor, ked deti nechce. A hnus som si tam nevsimla, ved nebut taka nedotkliva. Mna neurazila.

lenuliatko

celkovo ten prejav ten hnus aj toto.ved ak tebe to nevadi v pohode.mne sa to len zda trochu prehnane vyjadrovat sa otom s takym hnusom a ze jej je zle.