ahojte baby, som pred prvým pôrodom a bojím sa ho. k čomu by ste prirovnali kontrakcie a samotný pôrod? okrem toho celý čas ma sprevádzajú zápaly, bude to bolieť viac?
---------------
Článok na tému Tehotenstvo www.zdravie.sk
ako mozes s takym hnusom odsudzovat nas co mame deti?teba tu niekedy niekto takto odsudzoval?je to slobodna vola a nikto nema pravo hovorit otom s takym hnusom tak sa krot.
To musi byt riadna bolest, no neviem si to ani predstavit. Cudujem sa vam, ze sa vam chce rodit deti, a vytrpiet to vsetko okolo toho. Ja teda ziadne deti mat nechcem, ved pri slove porod je mi zle. Brr, az ma tak striasa od hnusu. Ale vy ostatne len roddte ako jablone...ked tu bolest vydrzite.
Aj ja by som radčej tri krat za sebou rodila ako jedno šitie,pry dcere som šla na vyvolavačku tak tobolo take divne 6hodin som mala take umele kontrakcie kde ma všetko bolelo a boli horšie ako tie naozajstne a bolo mi zle napinalo ma na vracanie ale ked začali tie prave tak to už bolo lepšie mi nebolo tak zle.mala som lekara zaplateneho a okolo 2 v noci začali tie prave kontrakcie šla som na salu a rano o 9sami narodila dcera a ten doktor bol skvely peniaze robia svoje a ked ma zašival tak to bolo v pohode rozpraval sa so mnou aby som tak necitila bolest dcera mala 49cm a 2900gba druhy porod bol hrozny syn mal 54cm 4000g rodila som normalne nemala som zaplatene doktor bol hnusny sestričky ešte viac a ked ma zašival sa rozpraval zo sestričkami ako sa bol z manželkou lyžovat,a to zašivanie bolo hnusne bolelo a ked ma zašil zistil že to urobil zle tak musel znova cez ti šite a hrozne to bolelo a ked som povedala že ma to boli tak mi povedal že som nemala sexovat a tak je lepšie ked je pri porode partner lebo si tak nedovolia k tej žene ako ked tam je sama moj nebol a tak jednoznačne si zaplatit tie penoiaze vtrazene do toho stoja za to.
Liberrta,neviem ako čítaš príspevky.Ja som opisovala Katke svoje skúsenosti s cisárskym rezom,keďže sa naňho pýtala.O normálnom pôrode tu nebola reč.Niesom hlúpa,viem že rodiť prirodzenou cestou nieje nijaká slasť,a aj to šitie si žena musí pretpieť.Ale každá to prežíva ináč.
ajaj. ako keď máš hnačku .je to taká bolesť brucha len asi 10 krát silnejšia.No ale šitie je fakt horšie.ale neboj, stojí to zato:)ja by som šla už zajtra na ďalšie:)))je to len pár hodín trápenia oproti tomu že z nej(z neho) budeš mat celí život radosť.:)
moj nazor - vsetko je to velmi velmi individualne..ja som nemala nejaky strasny porod, mam nan vcelku dobre spomienky, ale sitie - to bol horor na n-tu..radsej by som este aj 3x rodila, ako jendo sitie :) ...
este by som rada pridala, ze sitie je druhy porod, len to kratsie trva. ja tu nechcem nikoho strasit, ale vobec to nie je take krasne, uzasne a neviem ake, ako to mnohe zeny licia.myslim samotny porod a veci s tym suvisiace. to, ze privedies na svet nadherneho cloviecika, to je krasne, ale to je uz ina tema. prajem vela stastia a sily:))
eliška, kedze si nerodila prirodzenym sposobom, tak ani nemozes tvrdit, ze to neboli. ja som rodila raz-prirodzenym sposobom a nikdy viac. aj ked sa hovori, ze zena rychlo zabudne na tu bolest, tak ja ju mam v zivej pamäti uz 8rokov a 1 mesiac. a da sa povedat, ze nie som nejaka "padavka", ktora nic nevydrzi. no ale je to samozrejme individualne.