ahojte baby, som pred prvým pôrodom a bojím sa ho. k čomu by ste prirovnali kontrakcie a samotný pôrod? okrem toho celý čas ma sprevádzajú zápaly, bude to bolieť viac?
---------------
Článok na tému Tehotenstvo www.zdravie.sk
ale ano ze som sa pomylila.chcela som napisat nastrihavali ma a potom ze je lepsie nenastrihavat vobec.ale stava s ami ze na notebook v rychlosti oznacim nieco a zmazem a poslala som to lebo som utekala k malej.a nevsimla som si ze som napisala vlastne hovadinu.
takze sa osptraveldnujem.rychlo som to napisala a omylom zmazala jednu cast.
lenuliatko, nechapem jednu vec, vysvetlis mi to? 14.12. pises: ja som si prezila nastrih.ten nastrih nebol taky bolestivy ale to hojenie je horsie.bolestive. a dnes: mna nenastrihavali vobec. ---- neviem ci ja som nechapava, prepac ale citala som si celu tuto temu a toto mi vrazilo do oci. Takze ako to je?
hm, no ja som tiez mala lokalnu anestezu,a pocas sitia som debatila s lekarom, ako na nejakom kurze:o)
ele, nemusis sa toho byt, ja myslim, ze to v tej bolesti ani tak necitis. ine by bolo, keby si ta len nastrihovali, alebo len sili, ale samotny porod, kontrakcie-ono sa to tak zleje v jedn bolest. Aspon ja som mala ten dojem.Keby som nevidela doktora s nitou a ihlou a obcas necitila pichnutie, tak by som ani nevedela.
ja ich mala viac tych stehov pri druhom porode ma zašil raz a potom cez to zašite znova ale pri prvom to bolo celkom fajn sa to dalo aj preto že ten doktor sa so mnou rozpraval
Miska, to by si hlavne necitila take bolesti.. tak asi kazda nemocnica to ma inak. Na Antolskej davaju automaticky, iba ked sa jedna o jeden steh, tak nedavaju.