Sú aj malé prsia vzrušujúce?

1bambulka14

med, no ale mne to vidno a trapi ma to...a nedavno som si všimla, že sa mi ešte prsia zmenšili a aj priatel si to všimol...jemu to nevadi, ale mne to vadi hlavne cez leto, ked ideme na kupalisko...a ešte aj zadoček sa mi zmenšil, ale to mi až tak nevadi ako moje prsia...

med

bambulka to je normalne ze mas jeden prsnik mensi a druhy vacsi.....to ma kazda zena:len jednej to vidno viac a inej menej

1bambulka14

ja mam taky problem, že jeden prsnik mam menši ako druhy...som rada, že ich nemam obrovske a ani by som nechcela...a prsia mam asi tak skoro 2, ale chcela by som len trošku väčšie, nie velke, len cela 2...aj v plavkach mi to vidno, že jedno mam väčšie a druhe menšie...neviete čo by mi pomohlo????? poradte mi niečo, prosiiiiim

romana

ja mam male prsia co mam robit aby si ma chalani vsimali este niesom zena ale povedzte mi je dobre nosit
podprsenku.

vierka h

súhlasim s denisou. ved to je strasne. co by som si ja rada chcela obliect to nesedi. lebo vsetko co teraz siju nie je dobre na väčšie prsia. mam rada eleganciu ale v obchode napr.na koselu ci bluzku stravim cely den pretoze nic nesedi. :-( a ked uz sadne na prsia tak v pase veľke.

denisa

Musim len suhlasit s lajonelou: BUDTE PREBOHA RADY ZE MATE MALE PRSIA!!!
V 40ke vam nebudu zavadzat pri zapinani nohavic, po porode sa vam aj tak zvascia a ked nie, manzel bude len rad, ze nie su vytahane...
Behat sa s tym neda, poriadne divoko milovat sa s tym neda, nekupite na to plavky ani pekne spodne pradlo. O trickach bez ramienok mozeme len snivat, spolocenske saty musime vyberat podla toho, ci pod nich ukryjeme podprsenku.
O vseobecnom probleme kupit nejake slusive oblecenie ine ako tricko mozeme len snivat - vsetky dnesne strihy su nam bud v prsiach uzke alebo potom v pase velke....

lajonela

ludia ja vas fakt nechapem....ja nosim podprsenku 70D a poviem vam ze stokrat radsej by som mala B...je to proste naprd,ked behate a vsetko vam tam vpredu skace:D:D:Dja mam zase opacny komplex....