Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
bambulka to je normalne ze mas jeden prsnik mensi a druhy vacsi.....to ma kazda zena:len jednej to vidno viac a inej menej
ja mam taky problem, že jeden prsnik mam menši ako druhy...som rada, že ich nemam obrovske a ani by som nechcela...a prsia mam asi tak skoro 2, ale chcela by som len trošku väčšie, nie velke, len cela 2...aj v plavkach mi to vidno, že jedno mam väčšie a druhe menšie...neviete čo by mi pomohlo????? poradte mi niečo, prosiiiiim
mne osobne sa u zien paci ked maju mensie prsia.. maximalne dvojky... je to take peknucke... :D:D
ja mam male prsia co mam robit aby si ma chalani vsimali este niesom zena ale povedzte mi je dobre nosit
podprsenku.
súhlasim s denisou. ved to je strasne. co by som si ja rada chcela obliect to nesedi. lebo vsetko co teraz siju nie je dobre na väčšie prsia. mam rada eleganciu ale v obchode napr.na koselu ci bluzku stravim cely den pretoze nic nesedi. :-( a ked uz sadne na prsia tak v pase veľke.
skuste...www.vasogen.sk....mam 40 ,doberam druhu davku a zmena je vidiet..vela stastia
Musim len suhlasit s lajonelou: BUDTE PREBOHA RADY ZE MATE MALE PRSIA!!!
V 40ke vam nebudu zavadzat pri zapinani nohavic, po porode sa vam aj tak zvascia a ked nie, manzel bude len rad, ze nie su vytahane...
Behat sa s tym neda, poriadne divoko milovat sa s tym neda, nekupite na to plavky ani pekne spodne pradlo. O trickach bez ramienok mozeme len snivat, spolocenske saty musime vyberat podla toho, ci pod nich ukryjeme podprsenku.
O vseobecnom probleme kupit nejake slusive oblecenie ine ako tricko mozeme len snivat - vsetky dnesne strihy su nam bud v prsiach uzke alebo potom v pase velke....
ludia ja vas fakt nechapem....ja nosim podprsenku 70D a poviem vam ze stokrat radsej by som mala B...je to proste naprd,ked behate a vsetko vam tam vpredu skace:D:D:Dja mam zase opacny komplex....
Baby...neviete mi poradit, co je najlepsie na zvacsenie prs???Dakujem