13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

8ala8

ahojte baby ja vam niečo poviem. ja sa snažím už par rokov schudnúť. vyskúšala som fakt skoro všetko. no k tej vašej 13 dňovej diéte. skúšala som ju a poviem vam toľko, že ano schudnete. ale to čo ta diéta obsahuje za stravu to je skôr hladovka. to schudnete aj kebyže tie potraviny nahradíte niečim iným ale v takých miniatúrnych zložkách. váš organizmus si zvykne príjmať malé množstvo, a akonáhle prestanete tu diétu držať, tzv. tú hladovku tak jojo efekt je istý. lebo tím že organizmus si zvykol na malinké množstvá zvykol si kdesi len na jednu paradajku za tri hodiny tak akonáhle si dáte niečo trošku vúčšie napr. kopček ryže tak aj z toho priberete. ano schudla som 6 kíl z tej diéty. ale len na tie dva týždne lebo potom som tie horko ťažko schudnuté kilá horko ľahko nabrala späť. túto diétu som neraz skúšala. viem ju naspamäť. ak chcete niečo bližšie o nej vedieť kľdune napíšte. odpoviem.

gven

snazila som dnes vydrzat, ale fuha, idu vianoce, cely dom nam vonia po pecivku.. a cokolade... to sa neda drzat dieta! ale po sviatkoch sa hned do nej pustim, nech zhodim tie zvysne kilecka :)pekne sviaaaatky

gven

ja som tuto dietu drzala asi tyzden a nieco, vobec nie tak prisne,len som dodrziavala pravidelnost a nejedla som vobec sacharidy (chlieb, ryza, cestoviny, sladklosti) na ranajky som si dala 2biele activie a kavu, na obed zeleninka na pare a cely encian (80g), na veceru zase nejaky salatik- bud ovocny alebo zeleninovy, vzdy s jogurtom, kuracinkou alebo syrom. alebo som si spravila tofu ci otvorila konzervu tuniaka. ked som bola moc hladna postacilo ovocie, aj banan a bolo po hlade. velmi mi pomahali aj tekvicove semiacka, ktore som luskala ked sa ostatni pri telke ladovali dakymi chipsami a tak. schudla som 3 kila a som rada. kvoli zdravotnym tazkostiam som nemohla cvicit, co je skoda, mozno by som schudla viac. citila som sa skvele a teraz, s odtupom 2tyzdnov som vobec nic nenabrala spat. Teraz mam 172cm a 61kilov. chcem to dat pod 60, ale to sa mi uz asi do vianoc nepodari. prajem krasny dnik :)

lenus

ja by som velmi rada, ale myslim, ze doma by som na stedry vecer nevydrzala bez salatu a potom u babicky uz vobec :D zacnem az prveho, dovtedy si dam taky odlahcovaci tyzden-zelenina, cajiky, voda + stedra vaceraaa =D

metabolicka

no precitala som si vsetky prispevky v tejte teme...co sa mlieka tyka podla mna by sa malo pit polotucne, nizkotucne je len voda zafarbena na bielo...mlieko je myslim velmi dobre, neviem co trepete ze budete alergicky a este neviem co, je sice pravda ze zahlienuje ale co uz, vsetko ma nejake negativa. momentalne mam problemy s chrbticou (lumbago scoliosis) a doktorka mi povedala ze mam vypit aspon pol litra mlieka na den aby sa mi dovivinuli stavce v krizoch. ja som sa jej spytala ci je mlieko dobre lebo citala som vela prispevkov ohladom mlieka (take vase napr.) a ona spolu so sestrickou zacali ze nee mlieko je velmi dobre a ze mlady clovek ho musi pit (nemyslela batola, mam 18 rokov a myslim ze do 30tky v poho) a na margo zacala s vitaminmy ze su skodlive, myslim ze viacery ste videli ten dokument v telke ze by mali byt len na predpis! ja potrebujem schudnut asi 10kg a chcem sa pustit do tejto diety kedze mam rada mlieko a mliecne vyrobky, no dufam ze schudnem aspoin tych 5kg..."pacia" sa mi tie vase nazory ze 100% JOJO efekt. ked ste citali tieto prispevkz vela ludi napisalo ze schudli a vobec nepribrali a ze je tomu aj 2 mesiace. je logicke ze ked schudnete potom nemozte ,,zrat" vsetko co uvidite ale ked nabehnete na normalnu zdravu stravu aj s nejakymui prehreskami (lebo tie su stale) nie je mozne aby ste pribrali viac ako ste mali. jasne ze dodrzovat piotny rezim a pohyb tiez...aspon plavat, behat alebo cviky....no idem na tuto dietu od zajtra kto sa prida? :)

pre mendy

ty musis mat podla mna tak 14 rokov..ti poviem ze teraz chces schudnut schudnes... a po mesiaci sa odvazis a budes mat 2 krat tolko...pekny den prajem

mendy

lebo to nikdy nezvladnem a takto aspon vjem co mam jest a ked schudnem nepriberem lebo budem stale takto jest no trosku vjac a ine potraviny nje to iste to je logicke