13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

timura

Ahojte aj ja som dnes zacala za 2roky som pribrala 10kg, vaha 62kg vyska 167, chcela by som do leta na 52,tak drzte palce,rozhodla som sa orbitrek denne 40min+L-karnitin.Budem priebezne informovat ako sa mi dari.-Pa zatial

wawa

babenky po toľkých pozitívnych reakciách sa dám na to asi aj ja.....mám váhu 72 kg, veľkú pneumatiku okolo brucha (ale poriadnu) a už aj boky mi dosť rastú! žiadna diéta ma tak neoslovila ako táto....a keď k tomu pridám aj cvičenie tak každý druhý deň, tak dúfam, že sa dostanem aspoň pod 65kg....DRŽTE PALČEKY!

zuz

jeej dakujem wewe,ze si mi odpisala :)...........ja idem od zajtra, a mam kupene jedlo uz aj na utorok.......tak dufam, ze to pojde a vydrzim, mame doma taky orbitrek tak na nom idem spalovat, a kzdy den musi byt pohyb, ja oblubujem korcule, alebo bycikel, ale ten sa mi moc nechce vyberat z pivnice, tak hlavne korcule a orbitrek a , okrem toho chem aj 2 krat do tyzdna aerobik.........tak budem informovat ako sa mi dari..:D.........ale zajtra asi budem na nervy ked iba mlieko,ale hadam to zvladnem, chem ist bez prehreskov, okrem toho ze namiesto mlieka davam acidko, a mozno ked bude velmi zle zvacsim porciu.......fu treba ist do toho bo takato sa ani na seba nepodobam........tak vravis ze buem mat oslabene vlasove korienky a nechty, co?...ale to mas pravdu, to viacere co rychlo zhodili tak mali..........ja akoze memusim to zhodit hned, ale za 2 mesiace by som chcela mat tych 10kilov.............jaj dufam ze do leta budem uz konecne oneco lahsia:)........a pis aj ty ako sa dari tebe:)

zuz

Ano, cvicila som kazdy den min 40minut na stac.bicykli a potom som cvicila Editku Sipeky velmi dobre cviky a lahucke. Pila som veeeela vody obcas aj caj na chudnutie a pred sportom som mala LCartinine. Sice som obcas aj zhresila ale len malicko najprv to neslo vobec ale potom sa to rozbehlo a mavala som aj pol kila kazdy den dole. Mala som 171 a vazila som 66kg. Teraz mam 171 a vazim 54,5kg pretoze som po oslave ale ked jem normalne tak aj 53,5 to je take optimalne. Po diete som mala nastaveny budik kazde 3hodiny aby som jedla pravidelne. Vynechavala som obedy a po piatej som jedla len ovocie a zeleninu. Ked bol obed tak kuracie prsicka a zelenina. Treba sa drzat pravidla : doobeda ovocie poobede zelenina a mliecne vyrobka. V tejto diete to sice neni ale bolo by dobre keby si sa potom takto stravovala. Po roku som zacala jeste normalnejsie a mam tych 54,5kg ale vobec necvicim. Od zajtra idem aj ja na nu este tie 2kilecka dole no moc sa mi nechce. Inak uzivaj vitaminy chrom vit na nechty a vlasy a vselico ostatne bo to budes velmi potrebovat...... Drzim palceky

zuz

weww no ako sa ti dari?...........aj ja by som sa na to dala.........wewe a ty mas aku vysku a hmotnost?......myslis ze ked mam 162 cm a az 62 kilo sa mi podari schudnut za 2 tyzdne 8 kil?...............som straasne pribrala a chcem naspat mijich 52 cize chem mat dolu 10 kil.........ale aspon tych 8 keby bolo by ma potesilo........ a co si robila ty kazdy den cvicila?

wewe

Ahojte, ja som s touto dietou schudla 7kg pred rokom a pol a do teraz som si to udrzala bola to super dieta a teraz idem zhodit este 2kilecka. Len netreba prestavat sportovat a jest primerane a nic nepriberiete. Drzim palceky

lienocka

tak aby ste vedeli, tie mnozstva co su pri tom napisane vobec nemusite brat do uvahy ak popri diete aj vela sportujete, kludne toho mozete zjest aj viac len to musia byt bielkoviny........inak nechapem co tu vsetci rozpravate, sak mlieko sa pije len stvrt litra za den, co je taky vacsi pohar......a to by mal vypit kazdy clovek bez ohladu na to ci drzi alebo nedrzi dietu, jedine co sa mi nepaci je prvy a osmy den ale inak si myslim ze sa to da zvladnut

13leela

caute holky. tak ja som mala dnes siesty den a myslim si, ze to je uplna pohoda.. na zaciatku som mala 58, teraz to je uz pod 56 pri vyske 169 (19rokov). dost mi splaslo brusko, tak sa z toho tesim.. uvidime, ze ako to pojde dalej, trochu sa bojim ci ta strava obsahuje vsetky dolezite latky, pretoze predsa si nechcem ublizovat ;) noo, ale nedodrziavam presne.. obcas si dam nieco ine, napriklad vajicka dve neziem a niekedy uz ani vecernu porciu nejem. snazim sa trochu cvicit, denne beham tak pol hodinky.. a brusaky su tiez super vec.. normalne obcas rozmyslam, ci by som zjedla normalnu porciu napriklad v restauracii, ci by mi nebolo z toho mnozstva zle. a este neviem, ze ako to budem riesit, ked dietu skoncim. mate nejake typy? jete stale take male mnozstva, alebo ste nabehli na klasicky rezim- normalny obed, normalna vecera? a co to spravilo s vasou vahou? pribrali ste opat? bola by som fakt rada, keby ste mi odpovedali na tieto otazky, naozaj by ma to zaujimalo.. moc diik
PS: ak to nebudete moct vydrzat, umyte si zuby, alebo si chodte zabehat.. mna potom vzdy prejde chut (heh, alebo chodte na rande, aj to pomaha nemysliet na jedlo:))