chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
jaj, xanax je tiez navykove svinstvo-benzodiazepine. Pouziva sa na utlmenie paniky.
Myslim, ze podstatne lepsie k tomu pristupuju v Nemecku, ked tam predpisuju lieky obsahujice hypericin alebo beru priamo standardizovane vytazky z St Johns Wort(0.3% hypericinu)(lubovnik bodkovany).
Aj moja zena ho berie, ked ju chyta panika alebo nervozny stres.
Aj ja sam som to vyskusal, je to znacne ukludnujuce a je to neskodny potravinovy doplnok.
Co sa tyka concoru, je to betablocker, synteticka chemikalia na znizenie tlaku.
Tlak sa da znizit uvolnenim stien ciev(vasodilatacia) na co je dobry hloh(hawthorn),
zvysenim prijmu draslika a znizenim sodika(menej solit sodnou solou, viacej zelenin, pripadne solit draselnou solou)alebo
odvodnenim(mocopudne, diuretikum, aj tie mozu byt prirodne potravinove doplnky a nie chemikalie, ktore poskodia ladviny po case)
Zialbohu, toto vsetko nemozes od bezneho lekara ocakavat, oni su trenovani predpisovat len farmaceutickym priemyslom tlacenych chemickych patentovanych liekov.
Inac aj zvysenie prijmu vody a rozne B vitaminy znizuju tlak. Tiez mineraly vapnik a hlavne horcik.
Z cviceni je to meditacia, thai chi a yoga, vsetko ucinne aj na tlak aj proti panickym utokom.
Ak mas vykolajene hormonalne hladiny(hak to vie spravit) ber yam, damianu a pupalkovy olej, tie to daju do poriadku.
Tiez Dong Quai, ktory zaroven pracuje ako "zensky zen sen" na posilnenie sexuality a zdravia zenskych organov.
lekárnička mi povedala, že concor budem asi užívať dlhodobo...:-(
ifka- xanax, concor
jaja,ake lieky ti napisal doktor?...
ifka díky za slová podpory:-)))
BELLARA JE SVINSTVO NAJHRUBSIEHO ZRNA!!!
môj obvodný lekár mi predpísal na búšenie srdca aj na tlak, bo som mala zvýšený. ľutujem každú 1 hak, kt. som zjedla... je to svinstvo, ale dostanem sa z toho!
ahoj jaja :-)...neboj,das sa do poriadku.len to bude zrejme trvat dlhsie,ako sme mysleli.zrejme je tvoje telo stale v ,,sokovom stave",co si ho ho nutila uzivat.na to busenie srdca si daj sem-tam elenium.ja ho vezmem,ked potrebujem.je neskodny.ver mi.
stal sa zo mna hypochonder a citlivka.... ale ja sa z toho vyhrabem, hlavne že viem, že to nič nie je !!!