Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre ženy, kt. vysadili hak...

ifka

:-))))dobre,teba vezmeme este:-)))...concor spomaluje tep,ale neznizuje velmi tlak.ty ked si vezmes concor vtedy,ked nemas to busenie,tak si spomalujes normalnu frekvenciu.preto si potom otapena.a preto si daj len polovicku vtedy,ked ti leti.neboj,na kontrole ti na to nepridu,ze si to nebrala pravidelne.a brat nieco,co mi robi zle,to by mna nikto nedonutil:-))))

jaja

díky ifka, lekárnička mi to vravela z vlastnej skúsenosti, lebo aj ona to užíva. a budem to asi brať pol denne, lebo sa mi z toho drieme dosť a som malátna... ale chcela som brať aspon 1 denne, lebo o 10 dní mám ísť na kontrolu,tak nech je dobre. ale 2 sa mi zdajú dosť, to by som bola mimo...aj ja chcem chodiť ku vám a byť taká spokojná:-)

ifka

jaja,concor ber len podla potreby.ked nemas to busenie srdca,tak ho nevezmi.ked to pride,daj si pol tabletky a cumlaj ju.nemusis si srdce spomalovat,aj ked ti ide normalne.a lekarnicka nech ta nestresuje zbytocne.pamataj na jedno,ze lieky su hlavne biznis.ale sem-tam nezaskodi.takze nie,neber pravidelne.to vravi aj moja dr.pacientom.preto mame taku kopu ludi na ambul.,lebo su spokojni:-))))

sara13

jaja neviem najst co pisal RNG.
ale idem zajtra doktorke, ktoru mam konecne novu a idem sa s nou poradit ohladne tohto ze co bude dalej ako budem postupovat. ale za kazdu radu od vas som vdacna. ja som brala HAK kvoli problemu s menzesom a skoncila som na nej 10 rokov a uz som si povedala ze mam toho dost.

jaja

ak niekto viete, tak mi prosím poradte, ako často mám brať to concor- lekár mi povedal že 2x denne! lekárnička, že mi stačí 1x- ráno, alebo aj pol tablety...a na letáku je napísané 1x-ráno, pokial lekár neurčí inak. díky- čo sa vyznáte- (ifka)

jaja

díky RNG, noo všetky lieky sú chemikália, ale cítim sa kludnejšie... verím, že časom to prejde, len ma nepotešilo, že mi povedala lekárnička, že concor budem užívať už stále... myslím si, že to bolo spôsobené hak, lebo sa mi to dialo od vtedy... no pôjdem o 10 dní na kontrolu, a uvidím, čo mi povie.
a sara- kukni si čo píše RNG o tých veciach, ked ti hak vykoľají hormony...
chcem vyskúšať pupalkový olej.