chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
Decolen ma spravne veci, ale primalo.
Damiany ma 50 mg, yamu 4 mg a Dong Quai 50 mg.
Ja odporucam podla mojich zdrojov informacii
Yam 1-2 gramy(1000 az 2000 mg)
Damiana 2x500 mg
Dong quai 2x500 mg
Sara 13, pupalkovy olej sam o sebe nestaci na upravenie hladiny hormonov. Skor by som zacal s yamom, polotovarom na hormony.
Kde pocitis velky ucinok pupalkoveho oleja je pri menstruacnych krcoch.
Tiez normalizuje menstruacny cyklus.
To ale nepocitis, len uvidis na pravidelnosti.
ahoj jaja:-)...vidim,ze mas toho ozaj dost..skoda,ze si nepytala od lekara ten elenium a vasocardin..vies,nie vzdy celkom treba na slovo posluchat lekara,aj ked je to lekar(teraz sa tu vlna kritiky na mna spusti)lebo ty si z jeho slov mozes vybrat to,co potrebujes a zariadit sa tak,aby to vyhovovalo tebe a nie jemu...concor je na teba prilis silny liek,preto som ti pisala,ze ked si ho ides dat,tak len kusok a pocumli ho,lebo takto ma rychlejsi ucinok...zbytok vypluj..lekarnicky su zlate,ale tiez ta strasia,lebo oni nemaju skusenosti z praxe,oni sa striktne drzia toho,co je v letaku..xanax ja osobne by som nebrala...ani ty si z neho nemala nejaky zvlast dobry pocit...ja som za elenium,lebo to nieje psychiytricky liek...vies,kedy si ho dam ja?..ked mame babsku jazdu so sampanom a cervenym vinom:-))...druhy den mam busenie srdca otrasne,tak si dam na skludnenie dve elenia...o chvilu je mi ok...niesom otapena,ani unavena..jaja,ty necakaj,ze nieco na teba pride,ze pride busenie zle pocity..ty si ich takto sama privolas..pomaly ale isto sa stanes otrokom lekarov...ber to tak,ze si to s tou hak pokaslala,ale nevadi,dostanes sa z toho:-))
pre ifku, prosím ťa mohla by si sa k tomuto vyjadriť??? dakujem vopred- dnes som bola na kontrole, a na otázku "ľahších liekov" po vymenovaní nežiadúcich účinkov, mi obvodák odporučil nižšie dávky concor, xanax:-))). potom som sa cestou stavila v lekárni, kde mi panie lekárničky povedali toto: najskôr sa ma pýtali na meno lekára, potom som sa dozvedela, že môj lekár vždy predpisuje vyššie dávky (napr. ako by odporučili oni, ako je na letáku, ...) že na concor som ja ešte mladá, že mám brať radšej xanax, ked na mna prídu tie stavy, lebo to bude nie doslovné búšenie srdca, ale chvenie (zo stresu, ked ekg a krv ok, lekár to dnes – výsledky ešte 1x kontroloval), tak ked budem cítiť, že to prichádza, dať si pol xanaxu, sadnúť alebo ľahnúť si niekde kľudne, a čakať... obidve sa zhodli na tom, že by concor bez návštevy internistu nebrali!!! Tak čo dáme si teraz týžden s xanaxom??? okrem toho som sa ohradila aj závislosťou,čo varujú v prípade xanaxu, kedy mi povedali pani lekárničky, že s rozumom sa xanax brať môže...!
fakt neviem čo si mám myslieť, ale asi si idem objednať výživové doplnky od RNG. LEBO Z TOHTO SOM JA ZMATENA!!!!!
aj ja chcem yam...
Sara 13, ja som si objednala vitaminy co odporucal RNG na -odkaz odstránený- Uzivam momentalne Yam, pupalkovy olej, dong quaj (tak nejak sa to pise) a zaroven uzivam aj decolen ..je tam v zlozeni damiana..rastlinka, ktora tiez podporuje zenske hormony..menzes som po vysadeni este nedostala...mala by som ho dostat nejak o tyzden..uvidim ci mi to vsetko pomoze..brala som HAK 8 rokov..napisem potom ci ano..