chcela by som sa vás spýtať, dámy, ako dlho trvalo po vysadení hak, kým sa vaše telo úplne dostalo do normálu... a ak mi viete poradiť nejaké prírodné prostriedky na urýchlenie tohto procesu - alebo aspon lepšie prežívanie. díky vopred.
pre ženy, kt. vysadili hak...
noo v každom prípade je to moja smola:-(
jaja:-))my sme blizko,to ty si daleko....
no štrajkoval nám net, ale toľkokrát som nečakala, že mi to odošle... to si nevšímajte...:-)))
ahoj ifka, dakujem, že mi vždy poradíš... najnovšie som si objednala výživové doplnky od RNG, tak verím, že nebudem potrebovať žiadny z tych liekov... vieš keby tam aspon bola ochota mi predpísať niečo "ľahšie", tak sa spýtam, ale on mi len znížil dávky (kt. som si predtým už znížila ja, tak ma asi prešla odvaha-chuť:-). no dobre, ak mi teda bude veľmi búšiť srdce, tak si dám ten concor, ked nie je len pre starých ľudí, a nijak mi to neublíži - teda bez predpisu internistu. xanax sa ani mne nepozdáva, je to fakt "ťažký liek".
prečo ste tak daleko s tou vašou "ordináciou v ? záhrade" ...???:-( :-)
ahoj ifka, dakujem, že mi vždy poradíš... najnovšie som si objednala výživové doplnky od RNG, tak verím, že nebudem potrebovať žiadny z tych liekov... vieš keby tam aspon bola ochota mi predpísať niečo "ľahšie", tak sa spýtam, ale on mi len znížil dávky (kt. som si predtým už znížila ja, tak ma asi prešla odvaha-chuť:-). no dobre, ak mi teda bude veľmi búšiť srdce, tak si dám ten concor, ked nie je len pre starých ľudí, a nijak mi to neublíži - teda bez predpisu internistu. xanax sa ani mne nepozdáva, je to fakt "ťažký liek".
ahoj ifka, dakujem, že mi vždy poradíš... najnovšie som si objednala výživové doplnky od RNG, tak verím, že nebudem potrebovať žiadny z tych liekov... vieš keby tam aspon bola ochota mi predpísať niečo "ľahšie", tak sa spýtam, ale on mi len znížil dávky (kt. som si predtým už znížila ja:-). no dobre, ak mi teda bude veľmi búšiť srdce, tak si dám ten concor, ked nie je len pre starých ľudí, a nijak mi to neublíži - teda bez predpisu internistu. xanax sa ani mne nepozdáva, je to fakt "ťažký liek".
ahoj ifka, dakujem, že mi vždy poradíš... najnovšie som si objednala výživové doplnky od RNG, tak verím, že nebudem potrebovať žiadny z tych liekov... vieš keby tam aspon bola ochota mi predpísať niečo "ľahšie", tak sa spýtam, ale on mi len znížil dávky (kt. som si predtým už znížila ja:-). no dobre, ak mi teda bude veľmi búšiť srdce, tak si dám ten concor, ked nie je len pre starých ľudí, a nijak mi to neublíži - teda bez predpisu internistu. xanax sa ani mne nepozdáva, je to fakt "ťažký liek".
ahoj ifka, dakujem, že mi vždy poradíš... najnovšie som si objednala výživové doplnky od RNG, tak verím, že nebudem potrebovať žiadny z tych liekov... vieš keby tam aspon bola ochota mi predpísať niečo "ľahšie", tak sa spýtam, ale on mi len znížil dávky (kt. som si predtým už znížila ja:-). no dobre, ak mi teda bude veľmi búšiť srdce, tak si dám ten concor. xanax sa ani mne nepozdáva. prečo ste tak daleko s tou vašou "ordináciou v ? záhrade" ...???:-(
Ber doplnky podla potreby tela.
Niektore zeny potrebuju pupalkovy olej roky proti krcom, niekto pouziva yam stale na PMS(jam je jedly koren, mexicky indiani ho pouzivaju, ako my zemiaky), pri prechode velmi pomaha a po prechode zvysuje hormonalne hladiny cim spomaluje starnutie....
sdara 13, napisal som ti