Mam 21 rokov, mam jeden problem a to stravenim mavam stale hnacky, taha sa to uz dost dlhu dobu bola som na roznych vysetrniach, brala som aj rozne tablety, doktori mi nevedia povedat preco mavam stale tie hnacky dufam ze mi s tym nejako pomozete vopred vam dakujem...
Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!
ja viem, ze to ma logiku,antibiotika spolu s vit. ..lenze lekarsku logiku!!s ktorou ja uz akosi..ked som prisla k imunologovi 1x a povedala som mu o mojom zdravotnom probleme, skoro az zatlieskal..ze jej..to bude liekov :)uz si niekedy platila v lekarni za recept 12tisic?no a nakoniec nic sa nevyriesilo!ja viem, ze ziaden lekar ti nemoze zarucit 100%uspesnost po liecbe..ale ako..ked vidim, ze to neni lepsie, tak sakra nieco zmenim..a nie pridam antibiotika.grrr..nemam nic proti b-komplex alebo liekom ako takym, skor proti lekarom, ktori ich predpisuju ako cukriky. ja uz klasickej medicine velmi neverim..mne sa neosvedcila!
no na kazdeho posobia inak vitaminy...a tie vitaminy Ti dali mozno preto,lebo to bolo niekedy normalne,neviem kolko mas rokov,ale ked predpisali antibiotika hned dali B-komplex aby sa crevna mikroflora nenarusila,lebo antibiotika narusaju crv.mikrofl.prave tebe to mozno nesadlo...
lebo ked cloveku sa stracaju vitaminy a mineraly a ma zle travenie...tak co? si mam dat na to b-komplex?lenze to nie je o mne. ja mam travenie v poriadku a krvny obraz ukazkovy, mne nechybaju vitaminy. a vzdy to tak bolo. na isty cas sa mi pokazilo travenie a to prave pocas toho, ako som brala 2 antibiotik s inymi tzv. vit +b-komplex, aby sa mi nebodaj nepokazilo travenie, pocas toho, co beriem antibiotka...no stalo sa. tak som vsetko vysadila..a hura..no tie creva si zacali travit!
lejn,ja som bola u lekara na krv a tam on mi zistil nedostatok vit.SK-B,tak mi ich predpisal,zacala som ich brat,a mozem povedat,ze po 2-3dnoch som zacala citit ako sa mi telo a creva ukludnuju...a caj je dost silny tak on ucinkol hned,dokonca ked som ho vypila 2x,3x v tyzdni tak to uz na mna bolo vela,citila som ze az moc ma stiahlo,len ja stale mam este problem s travenim...ale hnacky uz nemam,len fakt vinimocne.A ten B-komplex,som videla aj na vlastne oci,ze mi pomohol aj som to citila.Videla som krv pred tym ako mi chybali B-vitaminy,a potom po pouzivani po pol roku som bola na kontrolu som mala krv uplne inu...aj som to citila na sebe,aj teraz beriem ale uz slabsi B-komplex.Neviem,ale na kazdeho cloveka plati nieco ine...mne pomohlo toto.
mariaa po akej dobe si spozorovala ze ti tie B komplex alebo ten caj zacal ucinkovat? a cat nic v zlom ale ja tieto problemy mam uz niekolko rokov a na lekarov sa uz ani neobraciam lebo ma pchaju roznymi tabletami a to len kvoli tomu aby ma s ordinacie neposielali naprazno ked to uz mam tak povedat nevedia co mi je tak ani nevedia co mi maju dat a clovek sa moze trapit lebo nic mu na to nedaju...a co sa tyka inych veci okrem liekov tak ani tie mi nezaberaju.... to len tolko
tak asi sme sa nepochopili...ale niekedy sa musi tomu pomoct...lebo ked cloveku sa stracaju vitaminy a mineraly a ma zle travenie...
ehm..moj prispevok nehovoril o nedolezitosti vitaminov ... ale dolezitosti lekarskeho svedomia predpisovat len to, co je nutne, zvysok sa da dosiahnut aj prirozdenou/prirodnou formou!
OPRAVA-maju velmi dolezitu funkciu v tele...
cat,tak tie vit.sk-B-KOMPLEX,urcite nemozu poskodit,lebo to su vitaminy ktore upokojuju a precitaj si poriadne o vsetkych vit.B ake su dolezite pre nase telo...je to na vel funkcii v tele...a potom pochopis...preco niektory lekari to predpisuju...a nie su take aby poskodili ked ich pravdaze neberies ako lentilky...tiez sa beru z mierou...