Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

cat

ja viem, ze to ma logiku,antibiotika spolu s vit. ..lenze lekarsku logiku!!s ktorou ja uz akosi..ked som prisla k imunologovi 1x a povedala som mu o mojom zdravotnom probleme, skoro az zatlieskal..ze jej..to bude liekov :)uz si niekedy platila v lekarni za recept 12tisic?no a nakoniec nic sa nevyriesilo!ja viem, ze ziaden lekar ti nemoze zarucit 100%uspesnost po liecbe..ale ako..ked vidim, ze to neni lepsie, tak sakra nieco zmenim..a nie pridam antibiotika.grrr..nemam nic proti b-komplex alebo liekom ako takym, skor proti lekarom, ktori ich predpisuju ako cukriky. ja uz klasickej medicine velmi neverim..mne sa neosvedcila!

[zruseny12]

no na kazdeho posobia inak vitaminy...a tie vitaminy Ti dali mozno preto,lebo to bolo niekedy normalne,neviem kolko mas rokov,ale ked predpisali antibiotika hned dali B-komplex aby sa crevna mikroflora nenarusila,lebo antibiotika narusaju crv.mikrofl.prave tebe to mozno nesadlo...

cat

lebo ked cloveku sa stracaju vitaminy a mineraly a ma zle travenie...tak co? si mam dat na to b-komplex?lenze to nie je o mne. ja mam travenie v poriadku a krvny obraz ukazkovy, mne nechybaju vitaminy. a vzdy to tak bolo. na isty cas sa mi pokazilo travenie a to prave pocas toho, ako som brala 2 antibiotik s inymi tzv. vit +b-komplex, aby sa mi nebodaj nepokazilo travenie, pocas toho, co beriem antibiotka...no stalo sa. tak som vsetko vysadila..a hura..no tie creva si zacali travit!

[zruseny12]

lejn,ja som bola u lekara na krv a tam on mi zistil nedostatok vit.SK-B,tak mi ich predpisal,zacala som ich brat,a mozem povedat,ze po 2-3dnoch som zacala citit ako sa mi telo a creva ukludnuju...a caj je dost silny tak on ucinkol hned,dokonca ked som ho vypila 2x,3x v tyzdni tak to uz na mna bolo vela,citila som ze az moc ma stiahlo,len ja stale mam este problem s travenim...ale hnacky uz nemam,len fakt vinimocne.A ten B-komplex,som videla aj na vlastne oci,ze mi pomohol aj som to citila.Videla som krv pred tym ako mi chybali B-vitaminy,a potom po pouzivani po pol roku som bola na kontrolu som mala krv uplne inu...aj som to citila na sebe,aj teraz beriem ale uz slabsi B-komplex.Neviem,ale na kazdeho cloveka plati nieco ine...mne pomohlo toto.

lejn

mariaa po akej dobe si spozorovala ze ti tie B komplex alebo ten caj zacal ucinkovat? a cat nic v zlom ale ja tieto problemy mam uz niekolko rokov a na lekarov sa uz ani neobraciam lebo ma pchaju roznymi tabletami a to len kvoli tomu aby ma s ordinacie neposielali naprazno ked to uz mam tak povedat nevedia co mi je tak ani nevedia co mi maju dat a clovek sa moze trapit lebo nic mu na to nedaju...a co sa tyka inych veci okrem liekov tak ani tie mi nezaberaju.... to len tolko

[zruseny12]

tak asi sme sa nepochopili...ale niekedy sa musi tomu pomoct...lebo ked cloveku sa stracaju vitaminy a mineraly a ma zle travenie...

cat

ehm..moj prispevok nehovoril o nedolezitosti vitaminov ... ale dolezitosti lekarskeho svedomia predpisovat len to, co je nutne, zvysok sa da dosiahnut aj prirozdenou/prirodnou formou!

[zruseny12]

cat,tak tie vit.sk-B-KOMPLEX,urcite nemozu poskodit,lebo to su vitaminy ktore upokojuju a precitaj si poriadne o vsetkych vit.B ake su dolezite pre nase telo...je to na vel funkcii v tele...a potom pochopis...preco niektory lekari to predpisuju...a nie su take aby poskodili ked ich pravdaze neberies ako lentilky...tiez sa beru z mierou...