Mam 21 rokov, mam jeden problem a to stravenim mavam stale hnacky, taha sa to uz dost dlhu dobu bola som na roznych vysetrniach, brala som aj rozne tablety, doktori mi nevedia povedat preco mavam stale tie hnacky dufam ze mi s tym nejako pomozete vopred vam dakujem...
Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!
No tak na koniec som sa rozhodla a isla som na to vysetrenie kvapky krvi. Ten lekar bol skvely vsetko mi vysvetlil a porozpraval nasiel mi tam nejake veci ale dal mi lieky ale dnes som sa dozvedela ze budem za tie lieky platit okolo 2000 sk co ma dost zarazilo ja len dufam ze mi fakt pomozu a ze uz nebudem mat tie problemy tak drzte sa
chod jednu stranku do zadu na tejto teme a tam KVAPKA Z DNA 25.3 2008 O 18:57HOD.nieco o tom pisala a na konci mas nejaku stranku a tom...ako sa to robi atd.ale ak chces tak vyskusaj najprv to lacnejsie a potom mozes ist na to drahsie.Ja som zase chcela ist na analizu vlasou,neviem ci som ti to pisala,lebo ja som uz bola bezradna,stale mi lekar obv.bral krv aj inde som bola na vysetreniach a stale mi hovorili, ze som zdrava ako repa,a ja som sa citila ako troska,ta anliza stoji 2000sk,ale nie je to ziadna istota,ze mi povedia pravdu a toto robia rovno pred clovekom...tak sa rozhodni ako chces...ten lekar mne urobil vysetrenie,a maju aj svoju lekaren,ale ja som si nejake doplnky kupila aj v normalnej lekarni,to uz zalezi na kazdom cloveku kde si ich kupi...
nemas za co,netreba odporucanie,tam len zavolas a objednas sa daju ti pokyny,lebo 4hod.pred odberom sa nesmie jest...no a to je vsetko,zistie ti tam ake min.a vit.ti chybaju ake mas travenie...este sa poradis povies ake mas problemi,ja co chodim k lekarovi v KE tak je mili da sa s nim porozpravat...fakt je to velmi dobra vec,lebo tam ti prakticky zistia co ti chyba ake min.a vit.a nemusis sa zbytocne napchavat tabletami len tak odhadom....mne to velmi pomohlo...
Klara plati sa 500sk,ale v KE,neviem ako kde inak...ja som dlho necakala,ked maju volne miesto tak aj tyzden len cakas.Inak zistili mi,ze som v miernom stresse a malo vitaminou sk.B,tak malo vapnika...ze mam malo cervenych krviniek...ale tym, ze som brala vit.sk B tak sa mi krv uz opravila,ked som bola po druhy krat na kontrolu,len zase mi tam nasiel plesen,lebo mam oslabenu imunitu...
Proti hnačke veľmi účinne (už za pár hodín) zaberie Nutrolin B. Pre dlhodobejšie použitie je skôr Probiofix, obidva beriem dávnejšie a striedam. Probiotiká riešia veľa vecí, pozri web www.probiofix.sk sú tam aj klinické štúdie. Ale celé by to malo začať vyšetrením, prečo sú tie hnačky. Určite treba myslieť aj na možnosť potravinovej alergie. Moja mama mala ťažkosti stráviť mlieko, aj malé množstvo ju preháňalo. Potom ostane len vysadiť úplne potravinu, ktorá robi ťažkosti. Alergia na potraviny je zákerná, ťažko sa pátra po príčine. Niekedy je dobré poradiť sa s imunológom. www.imuno-alergo.sk
na to ti neodpoviem,lebo som si nevsimla ci ju rozbaloval lekar,ale su to lekari vacsinou,ja kde chodim ma doobedu gastroentologiu...je to normalny lekar...a, co som pozerala su tam aj neurologovia...v inych mestach...nie su to ziadny samani...ja tiez by som nesla ku hocikomu,lebo si vazim zdravie...pekny vecer ti prajem.
mariiaa,
dik
som ale z BA...
neva, ale prosim ta, ta ihla-bola jednorazova sterilna ju rozbalili a zahodili?je to vobec zdravotnicke zariadenie a zdravotny personal normalne?