Mam 21 rokov, mam jeden problem a to stravenim mavam stale hnacky, taha sa to uz dost dlhu dobu bola som na roznych vysetrniach, brala som aj rozne tablety, doktori mi nevedia povedat preco mavam stale tie hnacky dufam ze mi s tym nejako pomozete vopred vam dakujem...
Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!
vies to sa neda tak presne povedat,lebo mne chybaju aj vit.sk.B takze ja som aj toto brala,lebo mne zistili prave na tej kapke, ze som aj v miernom stresse,ale mozem ti povedat,ze tie vit.sk.B zacali okamzite pomahat to som na sebe citila a tie doplnky postupne si myslim,ja som uz zacala brat druhe balenie podla krvnej skupiny a tam je ich tusim 100.Ale,vyrazne sa my moj zdrav.stav zlepsil i ked nie na 100%,ale na to ako mi bolo tak som spokojna...ja pocitam,ze uz ani na 100% zdrava nebudem,lebo mam aj esovitu skoliozu atd.ale musim sa s tym naucit zit...ina moznost nie je...
PROSÍM VÁS A KDE V BA ROBIA TOTO VYŚETRENIE KRVI? TIEŹ BY SOM MALA ZÁUJEM.
a po akej dobe si spozorovala ze ti zacinaju zaberat?
tak to boli asi take ,co maju aj nejake rastliny v sebe...ja som osobne spokojna z doplnkami od nich.Teraz som si objednala na menopauzu/mam 40 rokov/a chcem telo uz pripravovat na ten sok...a to obsahuje aj vselijake vytazky...aj npodla krvnej skupiny doplnky obsahuju vselijake vytazky...tak nech ti to hlavne pomoze,ja som spokojna....
tak mne co predpisal tak sa v lekarni nedalo kupit lebo to vobec nemali.
MNE POMOHOL,KED HOVORIME O TOM ISTOM LEKAROVI/PAVLOV/...ALE NIE JE PODMIENKA KUPOVAT V ICH LEKARNI...ASPON MNE NIKTO NENUTIL...
bola som v KE, ten doktor je fakt mily a prijemny. Ano viem aj sa pytal ci som uz clenkou, ja len dufam ze mi fakt pomoze...
ked chcete naozaj usetrit na doplnkoch, a pri tom dostat najvyssiu moznu kvalitu, obratte sa na moje obchody.
Dovod, preco som ich otvoril je aby som dal krajanom moznost kupit potrebne doplnky lacnejsie,nez v lekarnach alebo inych obchodoch.
lejn,ja tiez davam tolko penazi, za lieky,ale ked ma to vyjde lacnejsie v lekarni tak ich kupujem tam...a pytaj si aj clenstvo v tej lekarni kde budes kupovat vies o com hovorim?tam ta to potom vyjde lacnejsie,lebo budes clenka...ale ako pisem ked chces mozes aj v obycajnej lekarni kupovat ak sa daju kupit tam....a bola si v KE,ja tam chodim a ten lekar je velmi ludsky...
Lejn a bola si v KE?