Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

[zruseny12]

vies to sa neda tak presne povedat,lebo mne chybaju aj vit.sk.B takze ja som aj toto brala,lebo mne zistili prave na tej kapke, ze som aj v miernom stresse,ale mozem ti povedat,ze tie vit.sk.B zacali okamzite pomahat to som na sebe citila a tie doplnky postupne si myslim,ja som uz zacala brat druhe balenie podla krvnej skupiny a tam je ich tusim 100.Ale,vyrazne sa my moj zdrav.stav zlepsil i ked nie na 100%,ale na to ako mi bolo tak som spokojna...ja pocitam,ze uz ani na 100% zdrava nebudem,lebo mam aj esovitu skoliozu atd.ale musim sa s tym naucit zit...ina moznost nie je...

[zruseny12]

tak to boli asi take ,co maju aj nejake rastliny v sebe...ja som osobne spokojna z doplnkami od nich.Teraz som si objednala na menopauzu/mam 40 rokov/a chcem telo uz pripravovat na ten sok...a to obsahuje aj vselijake vytazky...aj npodla krvnej skupiny doplnky obsahuju vselijake vytazky...tak nech ti to hlavne pomoze,ja som spokojna....

[zruseny12]

MNE POMOHOL,KED HOVORIME O TOM ISTOM LEKAROVI/PAVLOV/...ALE NIE JE PODMIENKA KUPOVAT V ICH LEKARNI...ASPON MNE NIKTO NENUTIL...

lejn

bola som v KE, ten doktor je fakt mily a prijemny. Ano viem aj sa pytal ci som uz clenkou, ja len dufam ze mi fakt pomoze...

RNG

ked chcete naozaj usetrit na doplnkoch, a pri tom dostat najvyssiu moznu kvalitu, obratte sa na moje obchody.
Dovod, preco som ich otvoril je aby som dal krajanom moznost kupit potrebne doplnky lacnejsie,nez v lekarnach alebo inych obchodoch.

[zruseny12]

lejn,ja tiez davam tolko penazi, za lieky,ale ked ma to vyjde lacnejsie v lekarni tak ich kupujem tam...a pytaj si aj clenstvo v tej lekarni kde budes kupovat vies o com hovorim?tam ta to potom vyjde lacnejsie,lebo budes clenka...ale ako pisem ked chces mozes aj v obycajnej lekarni kupovat ak sa daju kupit tam....a bola si v KE,ja tam chodim a ten lekar je velmi ludsky...