Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

RNG

Lejn, prezrel som si celu tuto temu, ale nikde som nenasiel, co ti vlastne je.
Ak to patri do tejto temy, tak hnacky a nafuknute brucho su hlavne zo zleho travenia. Zaludocne travenie , nafukovanie a paly sa riesia Betainom HCl.
To zaroven znizi aj crevne naduvanie ciastocne.
....
Crevna flora sa cisti vlakninami(zeleniny, psylium, ),
zlepsuje collostrom a triphalou a
creva sa musia kolonizovat(osidlit) len dobrymi a uzitocnymi kulturami(probiotika) .
....
Niekomu sa moze vytvarat v tele malo enzymov a preto ma crevne travenie nedokonale. Pre takych ludi pomaha brat s jedlom traviace enzymi.
......
Dufam, ze to ti objasni vsetky moznosti nafukovania, hnaciek a zleho travenia a ako to napravit.

[zruseny12]

ten opuch moze znamenat aj nieco ine?nieco co sposobuje v tele?ja si davam lyzice do mrazaku a potom chladne si prikladam na oci,ale oci ma aj rezu...tak neviem a nechce sa mi ist este aj na ocne...

RNG

nuz ja nemam obchod s exotickou zeleninou ani nie je treba toho jamu na hormony viac, nez gram az dva suseneho, tak je [rasok v kapsuliach dobra forna a trvanliva. Inac yam koren by po case plesnivel a spravne dodavanie 2x denne by sa s prilohou k jedlu tazko dodrzalo. Takze pre to kapsule, aj u inych jediel, hlavne superjediel, ako spirulina, chlorella a ine.
Tiez rybaci olej v kapsuliach sa lepsie berie nez lyzickou. Z detstva si pamatam branie (smradlaveho) rybacieho oleja, na kosti, proti krivici.
.....
Na cervene a napuchnute oci pomaha niekolkokrat denne si ich ostriekat striebornou koloidnou vodou miesto trenia si ich rukami.

[zruseny12]

ano,je to jedlo?ale ty ho ponukas v tabletach vsak?to ,co pises o starnuti atd.mas cistu pravdu,takto ja som bola natolko zdrava a na mna ked sa niekto pozrem nikdy mi nehadal vek ktory som mala,ale tym jak som zacala stracat vapnik a ostatne ziviny zacala som starnut a viditelne som to videla ked som sa pozrela do zrkadla,to som nebola ja....teraz odkedy som zacala brat doplnky zase viditelne vidno,ze som zacala mat inu tvar,plet atd.ale uz to nikdy nebude ako predtym,lebo mi aj opuchaju oci,a s tym si este neviem rady inak je to na 90%ok...dokonca aj postavu mam stihlu,tym,ze cvicim drzanie tela je ok.../hoci ja som stale bola stihla,ked do toho neratam po porode,ale po case som zase bola stihla,a nemusela som nijeke drasticke diety drzat,islo to samo,len viac pohybu,beh ,cvicenie atd./takze mas naprostu pravdu ked clovek berie doplnky v starsom veku nemusi vyzerat staro,naprosto z tebou suhlasim,ak si to tak myslel.../dokonca vcera v autobuse mi jeden clovek povedal,ze vyzeram na 25,no ale to trochu prehnal zo40-dcat na 25?:))))..../

RNG

mariaa, yam si zoberiem obcas aj ja, ved je to normalne jedlo mexickych indianov. Telo si vie privyrobit z neho lahko hormony na stabilizaciu hormonalnych hladin.
Vekom kazdemu hormonalne hladiny klesaju a lekari to velkou vacsinou akceptovali ako normal=starnutie.
Tam je koren toho problemu-akceptovali to ako normal!
Ja vsak nie, lebo som nasiel skupinu lekarov, ktori hovoria, ze starnutie sa da zmiernovat budovanom hladin roznych materialov v tele, vcitane hormonov na hladiny mladsich ludi, a da sa to urobit prisposobenim stravy alebo branim potravinovych doplnkov navrhnutych na ten ucel.
To iste plati na enzymi a travenie. Nikde nie je napisane, ze starsi musia mat nevyhnutne zle travenie a s toho sa prudko vraskaviet, zmensovat a stracat mobilitu a imunitu.

[zruseny12]

dakujem RNG za radu,ale ja uz beriem,CO MI POMAHA ,a tie doplnky obsahuju AJ HCL,uvidim ako sa budem citit a potom sa rozhodnem...lebo ,este by som chcela si dat urobit HORMONALNY PROFIL...len sa treba dostat k lekarovi, a mne sa moc nechce,lebo podla skusenisti viem,ze vsade mam vsetko v poriadku a mne je stale zle atd.viem,ale,ze ubytok vapnika sposobilo travenie a stress,to viem na 100%,nechcem zakriknut,ale travenie sa mi uz celkom podarilo upravit/aj acidof.mliekom,aj doplnkami.../len nesmiem to zanedbat a hlavne sa musim vyhybat stressu...lebo zase budem na zaciatku...ja osobne som spokojna ,co beriem,len to ide do peniazoch,ale ked mi to pomaha tak mi to nevadi...A MOZEM POVEDAT,ZE NEPOUZIVAM ZIADNU CHEMIU LEN DOPLNKY A DOSTALA SOM SA S TOHO...NA 90%,ALE ZASE NA DRUHU STRANU NEODSUDZUJEM ANI ANTIBIOT.ATD.LEBO TIEZ SU NIEKEDY POTREBNE....BEZ TOHO NIEKEDY SA NEDA...ALE TO LEN VINIMOCNYCH PRIPADOCH...PRAJEM TI PEKNY DEN.....

RNG

Mariaa, ja som toho nazoru, ze by ti stacilo brat Yam, pupalkovy olej, mineraly na kosti a spirulinu na lepsiu absorbciu. A na travenie Betain HCl s kazdym vacsim jedlom.

[zruseny12]

fidorka,pozri si stranu do zadu c. 2,su tam prispevky o tom a mozno tam bude aj kontakt do Bratislavi,ak nie tak sa ozvy a ja ti pohladam v papieroch, co mi prisli z tabletami...kontakty do BA,ci tam nie su...lebo ja som mala,ale asi som to aj vyhadzala prec...