Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

lejn

rng a na to si ako prisiel? nemohol to zistit moj obvodny lekar ked mi uz neraz bral krv alebo je to ine vysetrenie krvy? nikdy nespominaly zeby som mala mat alergiu na mlieko skor ze to bude celiakia?

RNG

lejn, mas alergiu na mlieko, ci je acidofilne alebo nie. A asi aj vsetky mliecne vyrobky.
Obvykle je to sposobene nedostatkom enzymov na travenie mlieka, ktore sa daju lahko dodat vo forme enzymu lactase(laktazy).
Zle travenie ale zacina v zaludku s nizkym stavom kyselin(nafukovanie a pala). A na to treba brat Betain HCl.
Zo zleho natravenia v zaludku sa zmeni aj crevna flora a premnozia sa mnohe skodlive bakterie

[zruseny12]

chapem ta lejn ale dlho neberies tak pockaj este chvilu a ty sa tam mozes zase objednat,ale travenie sa zotavuje dlho...vies co dnes som prave pisala,ze je mi celkom ok,ze travenie mam celkom ok,vies ako mi je teraz na odpadnutie,na zvracanie je mi velmi zle z nicoho nic...nevem co sa deje...uz dlho mitak nebolo...ako teraz momentalne...fuj...

lejn

no ked mi hovoril tak vravel ze je ich tam niekolko miliard ked dobre pamätam len vies na kontrolu mam ist az o 5 mesiacov tak ked mi to nebude zaberat tak uz neviem ja som si kupila raz to acidofilne mlieko ale to mi prislo horsie za par minut alebo hodin.. neviem som z toho uz na nervy

[zruseny12]

a kolko obsahuju probiotik tie doplnky,lebo je ich vela,ja zasa pijem acidofilne mlieko z milion probiotic.kulturami alebo tak nejak...ale musis aj vydrzat,lebo po tyzdni to asi nie je,ved to musi trochu sa do tela zabudovat...mne to co predpisal pomahalo,ale ja som nemala probiotika...ja som tiez brala probiotika ale z lekarne sama som si kupovala,a ani mne nepomahali....vydr a uvidis po par dnoch sa to neprejavi-trpezlivost ruze prinasa- a ked nepomoze tak az potom mu to povec az pojdes na kontrolu....ja som creva si liecila sama....len som skusala co mi pomoze a prisla som na to,ze probiotika v acidku mi pomahaju....

lejn

mariaa no jasne ze ti napisem neviem presne den ale bola som koncom marca dal mi Vital prislusny krvnej slupine, Probiofix, ACzymes a vit.B S.management ale vies co myslela som ze mi tie probiotika hned zaberu ale zatial nepocitujem zlepsenie a na kontrolu mam prist a par mesiacov tak neviem ale nie je mi lepsie :(

[zruseny12]

Ahoj lejn,citala som tu,ze si bola na kapku krvi...co ti predpisal lekar?a kolko uz je tomu?ja sa pytam len preto,ze ja som tam uz bola 2x a som s tym spokojna...ako na to ty pozeras...a teraz sa chystam po 3x,ale mi to stale nevychadza.../ak mozem vediet,pravdaze/