Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!

[zruseny12]

neviem,lebo ja som sa zacala opalovat a po 2dnoch mi bolo zle tak som s tym prestala...ale inak neviem,ale mozes ist na temu solarko,tusim je tu taka tema a spytat sa,ale to asi je individualne...

lejn

tak co som citala tak ma to aj nevyhodi neviem a vies po kolkych opalovani a na ako dlho zacinas chytat brondzovu farbu?

[zruseny12]

preco nemas odvahu do solarka,mas z niecoho obavu?ja mam doma solarko,sice teraz nie,lebo dala som ho sesternici...ale ja sa nemozem opalovat...

lejn

Do solarka rozmyslam uz dlhsiu dobu len nejak nemozem nazbierat odvahu a tie kremy vyskusala som jeden a celkom v pohode len nema dlhy efekt staci ze sa ides osprachovat a vsetko sa ti zmyje ...

[zruseny12]

ja som tiez bleda v zime ,ale ked sa opalim tak som spokojna mam peknu hnedu pokozku...a solarko si skusala?ci toto by nebolo lepsie,alebo samoopalovacie kremi...

lejn

tak u nas uz od rana a o chvilku tam uz ani nebude a velmi rada by som chytla aj nejaku farbu na pokozke ale marne mam slaby pigment alebo neviem :)

[zruseny12]

no nam slnko zacina svietit az poobede na balkon...az do zapadnutia potom je....tak ty chytas brondz uz od rana?ja momentalne varim obed a potom pojdem az bude svietit...

[zruseny12]

dnes som chcela ist na kole k rodicom a nevyslo mi to lebo kolo nemame ok,tak budem sa opalovat na balkone a hotovo..:0)))..........svieti krasne slniecko...