Mam 21 rokov, mam jeden problem a to stravenim mavam stale hnacky, taha sa to uz dost dlhu dobu bola som na roznych vysetrniach, brala som aj rozne tablety, doktori mi nevedia povedat preco mavam stale tie hnacky dufam ze mi s tym nejako pomozete vopred vam dakujem...
Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!
lejn,stale cakam na to slniecko,ale nejak este nesvieti...co ty...ako pokracujes?ci uz nie si na balkone?
neviem,lebo ja som sa zacala opalovat a po 2dnoch mi bolo zle tak som s tym prestala...ale inak neviem,ale mozes ist na temu solarko,tusim je tu taka tema a spytat sa,ale to asi je individualne...
tak co som citala tak ma to aj nevyhodi neviem a vies po kolkych opalovani a na ako dlho zacinas chytat brondzovu farbu?
preco nemas odvahu do solarka,mas z niecoho obavu?ja mam doma solarko,sice teraz nie,lebo dala som ho sesternici...ale ja sa nemozem opalovat...
Do solarka rozmyslam uz dlhsiu dobu len nejak nemozem nazbierat odvahu a tie kremy vyskusala som jeden a celkom v pohode len nema dlhy efekt staci ze sa ides osprachovat a vsetko sa ti zmyje ...
ja som tiez bleda v zime ,ale ked sa opalim tak som spokojna mam peknu hnedu pokozku...a solarko si skusala?ci toto by nebolo lepsie,alebo samoopalovacie kremi...
tak u nas uz od rana a o chvilku tam uz ani nebude a velmi rada by som chytla aj nejaku farbu na pokozke ale marne mam slaby pigment alebo neviem :)
no nam slnko zacina svietit az poobede na balkon...az do zapadnutia potom je....tak ty chytas brondz uz od rana?ja momentalne varim obed a potom pojdem az bude svietit...
no ja lezim na balkone uz od rana :)
dnes som chcela ist na kole k rodicom a nevyslo mi to lebo kolo nemame ok,tak budem sa opalovat na balkone a hotovo..:0)))..........svieti krasne slniecko...