Mam 21 rokov, mam jeden problem a to stravenim mavam stale hnacky, taha sa to uz dost dlhu dobu bola som na roznych vysetrniach, brala som aj rozne tablety, doktori mi nevedia povedat preco mavam stale tie hnacky dufam ze mi s tym nejako pomozete vopred vam dakujem...
Každodenné hnačky a nafúknuté brucho!
ahoj mariaa ako sa mam? nenachadzam slov nie a nie aby mi bolo lepsie a este nervy kvoli statniciam... a co ty?
Ahoj lejn...ako sa mas?ako sa ti dari?ozvi sa ak to bude mozne...pa
xxxxx - proti hnačke je veľmi dobré originálne indické PSYLLIUM, ktoré dostať v lekárni
Ako mam co najrychlejsie zbavit hnacky? Dik
aj u celiakii aj u alergie na mlieko sa jedna o neschopnost rozlozit urcity typ bielkovin, ktore potom zamoruju telo. A to samozrejme sa da vyriesit branim chybajucich enzymov
tiez som mala ist na tu kolo....ale tiez by som to nezvladla tak som to odriekla a to som uz bola aj objednana...a tak som si povedala,ze najpr sa pokusim si pomoct sama a tak az v krajnom pripade pojdem,ale chvala bohu som to zvladla zatial...lejn krasny vecer a zajtra krasny den-dnes som zase chytala bronz a vit.D/a mozno aj rak.koze.:0((((/
rng a na to si ako prisiel ze by som mala mat alergiu na mlieko? nemohol to zistit moj obvodny lekar ked mi uz neraz bral krv alebo je to ine vysetrenie krvy? nikdy nespominaly zeby som mala mat alergiu na mlieko skor ze to bude celiakia?
na kolonoskopiu som mala ist ale som to odmietla... lebo by som to asi nezvladla
na kolonoskopiu som mala ist ale som to odmietla..lebo by som to asi nezvladla
mozno mas ulceroznu kolitidu, alebo Crohna. Vyziadaj sa na kolonoskopiu.